Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 madioo

DIETA 15 kg w miesi膮c

Polecane posty

Go艣膰 madioo

S艂ysza艂am o takiej diecie, ale czy ona istenie? Je偶eli kto艣 co艣 wie, to nie pisze. Interesuje mnie jad艂ospis tej diety i jakie 膰wiczenia. Wa偶臋 76 kg przy wzro艣cie 161 cm CEL: 61 kg

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 olcia_7777
masz 30dni na to by schudnac 15kilo? wiec tak. dzie艅 1. oczyszczenie. przez ca艂y dzie艅 wolno ci wypi膰 1litr soku pomidorowego i kawy i herbaty oraz wody ile chcesz. stracisz oko艂o 1kg. (zosta艂 14) dzien 2 do dnia 14. czyli 13dni, dieta kopenaska 13dniowa. stracisz ok 6-8kilo (zostanie 7). dzien 15,16,17 3dniowa dieta ry偶owa. przez dzien wolno jesc woreczek ryzu 100g gotowany na wodzie, 3jablka, slodzik, cynamon, kawa i herbta i woda do woli. stracisz 2kilo (zostanie 5) dzie艅 18,i 19 i 20. zrob sobie dwu dniow膮 dietk臋 bia艂kow膮, czas zjesc jakies jogurty nat. serki wiejskie homogenizwoane, mozesz dodac cynamon, kako prawdziwe, slodzik, ziola, czosnek, szczypiorek. mozesz pic mleko, kefir maslanke. jajka. co tylko chcesz i ile chcesz zeby nie byc glodna. stracisz 2kilo (zostanie 3) dzien 21 - zrobisz znowu oczyszczenie na soku pomidorowym straszisz kilogram (zostanie 2kg) dzien 22. caly dzien wolno jesc tylko owoce (bez bananow) tyle ile chcesz. stracisz 1kilo (zostanie 1kilo) ostatnie 9dni, jesz juz normalnie- ale nie wolno s艂odyczy, nie wolno bia艂ego chleba, ziemniakow i makaronu. 9dni to twoja stabilizacja, mozesz liczyc przez 9dni kcal, i nie jesc wiecej ni偶 1100kcal. po 31dniach bedziesz wa偶y膰 15kilo mniej, twoja cera bedzie piekna i gladka. bedzisz miala skurcozny zoladek, i oczyszczona bedziesz i nie powinnas miec nawet ochote na slodycze :) dodatkowo oczywiscie nie zapominaj o cwiczeniach :) ruch to podstawa, i nie podawaj sie. :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 powodzenia, najlepsza droga
zeby si臋 wyko艅czy膰 w miesi膮膰. Napisz na forum jak Ci si臋 miesi膮czka zatrzyma, w艂osy zaczn膮 wypada膰, cera zrobi si臋 szara, paznokcie 艂amliwe + problemy z z臋bami. Powodzenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Menachem Szwindelbaum
15kg to jakies 135 tys. kalorii. nawet w auschwitz tyle nie spalisz jedzac 2 tys kalorii dziennie zjedz przez miesiac 60 tys. kalorii musia艂aby艣 przej艣膰 na g艂od贸wk臋 i biega膰 kilkana艣cie kilometr贸w dziennie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Menachem Szwindelbaum
jeszcze masz tyle sadla, ze szybkie chudniecie pozostawi worek obwislej skory

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sa ludzie co miesiac
nie jedli ale schudli z 22 kg

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dieta&膰wiczenia
Czy wy myslicie ze sade艂ko, kt贸re zbiera艂o sie kilka lat mo偶na od tak spali膰 w 1 m-c ? trzeba u艂o偶yc racjonalna diete i ruszyc leniwy ty艂ek. P贸l roku pracy i beda ju偶 jakie艣 efekty.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 realistka do b贸lu
dieta podana przed kole偶ank臋 w drugim po艣cie jest fajna, owszem, pi臋knie si臋 czyta; tylko kole偶anka zapomnia艂a doda膰, 偶e pierwsze 3-4 kg, no nawet 5 poleci szybko, a kolejne to ju偶 walka, bo organizm przestawia si臋 na inny bilans kaloryczny, zwalnia przemian臋 materii i waga mo偶e po prostu si臋 zatrzyma膰 na d艂uuuuuuugo; ja w tamtym roku schud艂am oko艂o 11 kg; od kwietnia do grudnia!! zacz臋艂am od przestawienia si臋 z 3 normalnych posi艂k贸w na 5 mniejszych; ten etap trwa艂 2 miesi膮ce i nie wazy艂am si臋 w tym czasie, po prostu potraktowa艂am to jak trening, jad艂am wszystko (poza s艂odyczami oczywi艣cie, za kt贸rymi i tak nie przepadam, ale ograniczy艂am moje ukochane paluszki cebulowe do naprawd臋 minumum niezb臋dnego mi do 偶ycia:p); potem zaserwowa艂am sobie 5 dni I fazy dukana - miesi膮czka przesun臋艂a mi si臋 4 dni i by艂a bardziej sk膮pa, pierwsze 2 dni czu艂am si臋 kiepsko, jako艣 tak s艂abawo i mia艂am ju偶 zako艅czy膰 pr贸b臋, ale nagle dosta艂am przyp艂ywu energii, po prostu tak booom; wi臋c dociagn臋艂am na dukanie do 5 dni ; potem wesz艂am na II faz臋, ale ju偶 j膮 modyfikowa艂am pod siebie, bo dozwolone produkty uzupe艂nia艂am niedozwolonymi (np. oliwa do sur贸wek); No i tak ci膮gn臋艂am sobie i kg lecia艂y, po 4 miesi膮cach 6 kg mniej, po kolejnych 4 kolejne 5. Potem waga stan臋艂a , wi臋c dba艂am tylko o to, 偶eby zachowac umiar. Jedno co utrzymuj臋 do dzisiaj, to nie spo偶ywam pieczywa, praktycznie wcale, raz na tydzie艅 si臋 skusz臋 na co艣 z ciemnej m膮ki, czasem rzadziej, ziemniaki mocno ograniczy艂am. W臋glowodany uzupe艂niam ry偶em, kaszami, zalezy co danego dnia jem. P贸ki co waga si臋 utrzymuje, a ja po艣wi膮tecznym i noworocznym rozpustnym folgowaniu:p teraz znowu przestawiam si臋 na mniejsze porcje w regularnych odst臋pach czasu i za kilka dni startuj臋 znowu z I faz膮 dukana. Kolejny cel to jeszcze 8 kg do maja. Startowa艂am z 81 kg:-o jest 70, chc臋 dopi膮膰 do 61, waga marzenie, wzrost 168.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 realistka do b贸lu
aaa, no i w艂asnie - ruch, ruch, ruch - jak nie ma si艂y na aeroby, to proponuj臋 szybki marsz; ja z kole偶ank膮 umawia艂y艣my si臋 na godzinny spacer, trasa nie p艂aska, g贸rki, dolinki, tak sobie opracowa艂y艣my, 偶eby si臋 zm臋czy膰 i maszerowa膰 minimum godzin臋. Wraca艂am spocona jak po saunie.

Udost臋pnij ten post

dieta Amerykanska: g. 10.00 - czarna kawa, p贸艂 serka topionego g. 12.00 - jajko na twardo g. 14.00 - jab艂ko g. 16.00 - 200g gotowanego chudego mi臋sa, mo偶na doda膰 troch臋 warzyw g. 18.00 - 150g chudego bia艂ego sera g. 20.00 - lampka czerwonego wina Dieta trwa 5 dni i odchudza 5 kg po pieciu dniach robimy tzw.przerwe w ktorej jemy 1000kcal i zaczac od poczatku. Je艣li bedziesz si臋 trzyma艂a tego to sukces murowany :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 outr
a ile dokladnie tych dni ? 1?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 outr
dzi臋kuj臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Martusiaw2w
Ja mog臋 tylko zasugerowa膰 to co mi pomog艂o a by艂 to suplement z oficjalnej strony http://nplink.net/8VpqOqTl Schud艂am ponad 8 kg!!! Zosta艂 mi jeszcze miesi膮c kuracji napisz臋 co i jak ! Pozdro :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zakicaj
Dieta o kt贸r膮 Ci chodzi nazywa si臋 5/15 S膮 dwa warianty : 5 kg w tydzie艅 i 15 miesi膮c.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 SCHUD艁EM ZE 140 na 87

Przy du偶ej nadwadze lub oty艂o艣ci jezt wskazane schudn膮膰 10-15 w miesi膮c.Polecam rozpisa膰 sobie diet臋 samemu bez czytania for,albo dietetyk.Sk贸r臋 masowa膰 codziennie g膮bk膮 po 10 minut.

Udost臋pnij ten post