Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaaalllaaa

nabłyszczacz do zmywarki

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaaaaalllaaa

Witam, kupilismy dzis zmyware, nasypaliśmy sol, wlalismy nablyszczacz i do mycia wlozylismy tabletki finish quantum i co? Zrobilam herbate w umytym kubku i po wypiciu mam w ustach smak jakby nablyszczacza, tez tak macie? Co z tym zrobic? Moze nie wlewac nablyszczacza tylko jechac na samych tabletach?

Kiedy uzywałam tabletek, nie stosowałam juz nabłyszczacza, a wszystkie naczynia były ładnie umyte. Więc może faktycznie zrezygnuj z niego lub ustaw na mniejsze dozowanie.

W zmywarce jest dozownik, którym reguluje się ilość nabłyszczacza - w instrukcji obsługi napisane jest jak go ustawić 🖐️

Gość etumpetum
kupiłam zmyware dwa tygodnie temu i nie mam tego problemu dziewczyny poradzcie z własnego doswiadczenia najlepszy i najlepiej najtanszy:) srodek myjacy do zmywary:)

Nie używam kostek tylko nabłyszczacza, soli i proszku z ludwika. Ostatnio proszku z ludwika nie widziałam więc kupiłam zwykły "made in carrefour" i też myje :)

Gość ja używam do 45 cm zmywarki
proszek do zmywarki ROBOT 7w1 sól W5 nabłyszczacz też W5, na minimalny poziom Naczynia mam ładnie domyte. Nastawiam na 30 minut codziennie a jak bardziej brudne albo zaschnięte to na program auto (trwa 104minuty). Raz na pół roku odtłuszczam zmywarkę specjalnym środkiem.

Ja kupuję tabletki w lidlu. Kiedyś na forum kobietki bardzo chwaliły, więc dałam sie skusić. Uważam,że niczym nie różnią się od tych drogich i reklamowanych(oprócz ceny oczywiście).Ja kupuję te trójkolorowe

Gość pilkarzbonek

Ja już przetestowałem wiele środków nabłyszczających do zmywarek, chwalę sobie nabłyszczacz Finish. Kupuję go w sklepie z chemią Niemiecką, nie ufam środkom na rynek Polski. Można go kupić tutaj np. euroshop24h.pl/pl/c/Preparaty-do-zmywarki/24/2