Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mia***** *

pobieraczek????!!!! Pomocy:(:(

Polecane posty

Gość mia***** *

O co chodzi??!!! Dostałam jakiś mail z informacją,że jeśli do trzech dni nie wpłacę pieniędzy na podane konto wystąpią na drogę sadową. Czy ktoś też miał przyjemnośc dostać taką informację???!!!

Gość mia***** *
skad się biora tacy ludzie na tym świecie. Nie kazdy spędza życie przez komputerem.

A też nie każdy się rejestruje byle gdzie nie czytając regulaminu. Umowy tez tak podpisujesz?? Trza być tępym i nie pamiętać wielkiej awantury jaką pobieraczek wszczął z internautami,było głośnio w mediach nie tylko w necie. Teraz pozostał tylko ślad w necie,tysiące postów na ten temat.

Gość łeptowina świnska
no ja milam przed świtami to samo.Tez mi 2 meile przyszły o zapłate w tym 1 przedsądowny.I tu na forum mi doradzili aby nie przejmowac sie tym i tez tak zrobilam i na razie mam spokój.zobaczymy czy wilka z lasu nie wywołam? Moja siostra jak jej takie cos przyszlo do domu odesłała z powrotem i nic sie nie dziej juz baaaaardzo długo Olej ich!

Gość łeptowina świnska
szalona ja tez nic nie słyszalam o tej aferze.Jezeli ktos nie korzysta z takich usług to go to nie interesuje A zreszt a to pisalo POBIERZ ZA DARMO!!!

Biorąc kredyt też pisze zero zaświadczeń bez prowizji a jednak czytamy umowy zanim podpiszemy. Pieprzenie że nie wiedziałam po zaznaczeniu przeczytania regulaminu to jest lekko myślę i zasługuje na miano nie dojrzałego podejścia. A gadanie bo tam pisało to raczej jest lekko nie na miejscu. Czytanie tylko tego co jest kolorowe,mrugające i dużą trzonkom.

Gość mia**** **
szalona_misia-jakaś nieszcześliwa chyba bo na dzień dobry wszystkich obraża... Dzięki za pozostałe rady!!!

kretynko... czyta sie regulamin ale ty go olalas bo jestes tepa i zalezy ci na sciaganiu z tego gowna a jest to gowno i nawet zostali ukarani