Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

latający potwór spaghetti

Odchudzam się:)

Polecane posty

Gość Aniaweronika
ja dzis tez smigam na silownie ,ale co do diety to ja nie :)

Witam wszystkich odchudzających się! ja od dzisiaj odchudzam się na diecie Konrada Gacy. Obejrzałam w DDTVN i poczytałam trochę na różnych forach i kurcze stwierdzam, że ta dieta jest rewelacyjna! Ludzie chudną po 80 kg w 8-9 miesięcy !!! Nie znalazłam żadnych negatywnych opinii. A jeżeli chodzi o dietę kopenhaską to jedna wielka lipa ( przynajmniej dla mnie) przeszłam całą i nie schudłam nic

Gość olcia777
ja jestem na 3dniu kopenhaskiej :) i walsnie jest godzina 23, i pije juz 3 kubek herbaty ;D czuje sie pelna moge isc spac ;P ajutro mam na sniadanie jedna kromkę pieczywa chrupkiego do kawy :D wrescie jakies węglowodany :D bo janei slodze kawy cukrem ciekawe ile schudnę :D

Ja byłam na białkowej od 18 sierpnia:) Schudłam 15 kg:) Czuje się super, ale ost troszkę przez święta się pogubiłam:( Dlatego nie mam dla siebie litości i stwierdziłam że kopenhaska będzie w sam raz 8) Jakoś dzień przeżyłam 8) Zobaczymy co będzie dalej. Stwierdziłam że będę gdzieś wypisywać moje przeżycia z odchudzaniem, może się z kimś pokłócę hahaha :) Także wczoraj się ważyłam 87 kg:) (dodajcie sobie 15 kg brrr ale potwór był ze mnie:P) Pokaże Wam fotę 8) Może mnie ktoś rozpozna ale mniejsza z tym 8) http://imageshack.us/f/683/ghhhu.jpg/ przed i po tzw:)

Gość kfkkgg
chyba jestes wysoka, skoro przy wadze 87kg dosc szczuplo wygladasz, az dziwnie

Gość kfkkgg
hmmm... moze korzystne zdjecie, bo na tym drugim wygladasz na max rozm. 40

Gość kfkkgg
a tak poza tym, to lepiej cwicz, niz sie glodzisz na kopenhaskiej, po niej szybko kg wracaja

40 to bym chciała mieć rozmiar:) mam 44 :P Serio nie wiem no dla mnie to tak wyglądam po prostu:) Nie mam czasu na ćwiczenia, zbyt intensywne życie prowadzę (szkoła/praca) mało wolnego. Mam matę do tańczenia i w wolnej chwili skakam sobie na niej. Staram się codziennie chociaż 20 min ale wiadomo jak to jest:)

Gość kfkkgg
e tam, musisz zaczac gdzies chodzic na fitness i na pewno znajdziesz jakas godzinke :P, tez jak mialam szkole i prace, to i tak chodzilam. masz sporo do zrzucenia, jak nie bedziesz cwiczyla, to bedziesz miala obwisla skore. poza tym zawsze mozna tez ta godzinke w domu pocwiczyc. Powodzenia

Gość dieta&ćwiczenia
Ostatni spotkałem pewna kobietkę zastosowała madra kapusciana dietę, dorzuciła do tego rowerek wylądowała w szpitalu na dializach. Powodzenia w stosowaniu dziwnych diet. żeby zdrowo schudnąć trzeba dupe ruszyć a nie głodówki stosować. Tak sobie myślę, że chyba ułoże jakieś smieszną dietę typu: -przez piersze dwa dni możesz zlizywać jogurt ze sreberka od opakowaniu -przez kolejne dwa dni możesz wziac po łyku jogurtu itp Uzasadnie to pseudoarguemntami dodam, ze nie potrzeba przy diecie zadnego wyislku Napisze o tym książkę. Masa leniwych desperatek to kupi, pewnie część wyląduje już w szpitalu a ja bede się cieszył nowym salonem w swoim nowym 150 m domku, wybudowanym za kase zarobiona na sprzedazy ksiązki.

Gość dieta&ćwiczenia
Jak się chce to ze wszytskim człowiek da rade. Tylko trzeba chcieć. Uważam, że jesteś leniwa :) Pozdrawiam gbur.

Gość jhfs
ja np nioe dam rady cwizcyc - mam zakazane przez lekarza jesynie moge spacerowac , szybkim tempem i dieta - a mam nadwagi tylo 2kg i dieta to zrzuce. i brzuch mam prawie olaski bez zwisow skory

Gość kurczaczek 26
tak czytam mi też przydałaby się jakaś dietka,ale nie lubie się głodzić 4 lata temu urodziłam dzidziusia,w ciąży przybrałam z 60kg na89 wszyscy myśleli że nie zrzucę HA HA dziś ważę 65,choć było mniej,ale święta i żarłam, tak,nie nazwę tego jedzeniem tylko żarciem od jutra biore się za siebie i schudnę do 60kg

Nie no żyć się nie da na tej diecie (kopenhaskiej). Niestety odpadam, wolę zdrowe żywienie. Dziś na śniadanie zjadłam 300 gram brukselki i kawałek piersi z indyka:) w sumie powinnam to jako obiad przyrządzić ale już taka głodna byłam :P Kopenhaska - zdecydowanie nie! Ale na wadzę dzisiaj rano ujrzałam 85 kg, więc coś coś ruszyło do przodu:))))

Robie omleta ala dukanowego :P 2 łyżki otrębów przennych i 2 łyżki zbożowych,2 jajka, pół serka homo 0 %, cebula, papryka troche kukurydzy, proszek do pieczenia na patelke i mniam!!!! tylko musi być dobra patelnia teflonowa to bez oleju i nie przywiera i jest super !:)