Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

latający potwór spaghetti

Odchudzam się:)

Polecane posty

Hej:) Bylam na dukanie-schudlam 8 kg i niestety w ciagu roku dopadlo mnie to jojo::(:(:( Teraz jestem na mz i jestem bardzo zadowolona:D Co prawda nie chudne jak przy Dukanie 1 kg dziennie tylko po 200 gr dziennie_i trz dobrze:D

latający potwór spaghetti--------------- brawo ze nastąpila zmiana diety . ja też nieraz sie pzrymierzala do tej diety ale pozniej zastanowialm sie i nie żaluje - jest wiele innych zdrowszych diet, no i też można nieżle schudnać na nich :) pozdrawiam

Gość fiedka90
Hej, moge sie do Was dolączyć? :D

cześć dziewczyny. ja jestem trzeci dzień na dukanie i jak narazie ubyło mi 1,5 kg dla mnie to dużo wiec sie ciesze:) a tej twojej diecie kopenhaskiej nie slyszalam ale widac ze sie glodzisz,a to niestety nie dobrze

Gość puszek okruszek na diecie
Witajcie kafeterianki/kafeterianie, a więc i ja mówię Start i zaczynam zrzucać zbędne kilogramy- w sumie to 11 kg i waga będzie idealna. Rzuciałam palenie, zwiększyłam wysiłek fizyczny, oczyszam po woli organizm z toksyn, a od jutra dieta tak 1000-1300 kcal. Nie wierzę w super dietę, głodówki-- jedynie zwiększony wysiłek fizyczny i mniej kalorii, przynoszą sukces. Daję sobie 3 miesiące, tj. do 08.03.2012r. na to zadanie. Pozdrawiam i życze Wszystkim odchudzającym się ( sobie też) wytrwałości i sukcesów w odchudzaniu, bez efektów jo-jo.

Gość hejka83
Moja mama na dukanie schudła 30 kg w pół roku teraz już pół roku jest na ostatnim etapie, przytyła 2kg, ale codziennie jeździ rowerkiem, wygląda na nastolatkę, ma 56 lat. Ta dieta to nie dla mnie, od tygodnia jestem na diecie 1000 kcal, i ćwiczę na siłowni, po tyg. ważę 3 kg mniej. A chcę zrzucić 16 kg.

Bravo!!!Super!!! Gratuluję. Tylko tak dalej, choć na początku traci się wodę, a tłuszcz dopiero później się spala. Nie należy zapominać o uzupełnieniu poziomu witamin i mikroelementach. Pozdrawiam

Gość PROSZE_O_JADLOSPIS_DNIA____
BYLAM KIEDYS NA TEJ DIECIE SCHUDLAM 7 kilo,ale szpinaku do dzis nie tykam:-) polecam dobra dieta i skuteczna a o to chodzi:-))

Cześć, a więc zaczymamy. Ja mam do zrzutu 11 kg. Podczytuje Wasze osiągnięcia dziewczyny i gratuluję. Aż miło takie rzeczy czytać. Pozdrawiam

Czesc🖐️ Ja dalej na "MZ" i jak narazie i dzie ni ok:D Codzeiennie po 200-300gr mniej,wiec jestem ciekawa jak to sie bedzie mialo do jutrzejszej stopki:D

latający potwór spaghetti zostalo mi troche brzucha do zrzucenia a nie moge cwizcyc brzuszkow jedynie biegam jak jest pogoda i dużo chodze , :)

e tam zanwczyni , w koncu nie mam nascie lat i troche tego bylo :) 1 moja dieta to soutch beach, potem dieta na plaski brzuch ale to olałam za duzo komplikacji , potem dukan , potem mz - potem onz turbo, i teraz mz i 1000 kcal moze jakas pominęłam nie pamietam :) a i kopehaska przez pół dnia d\awno temu :)

aż pół dnia? :D Ja najdłużej byłam 9 dni chyba:P Ledwo żyłam ale trochę schudłam nawet, już nie pamiętam ile dokładnie około 7 kg :P ale zacznie się jeść normalnie to od razu na dzien dobry ze 3-4 kg przybywa. Moja koleżanka była z miesiąc, schudła co prawda nie do poznania ale jakim kosztem... głodu, wycieńczenia:(

pól dnia bylam na kopehaskiej :) dzis zjadalm 3 pieczywka chrupkie, 1/2 pasztetu sojowego, 250 ml soku wielowarzywnego, 1 jabłko i w nocy cała czekolade :

Gość autorko powiem brutalnie
nie pierdol że nie masz czasu na ćwiczenia. na neta masz. więc wystarczyłoby ruszyć tyłek sprzed monitora na choć pół godziny. i już jest czas. ale jak się nie chce, to wymówkę zawsze się znajdzie.

Gość zjeść łatwiej niż poćwiczyć
zgadzam się z "autorko.." :)

AWRUK codziennie 20 min staram się przeznaczyć na ćwiczenia Skakanka albo mata do tańczenia (polEcam!!!!! daje niezły wycisk!!!) NIe mam czasu np iść na siłkę!!!!!!! debilu:) Poza tym SCHUDŁAM i CHUDNĘ więc nie rozumiem uwag:):)

Gość autorko powiem brutalnie
debilem to trzeba być żeby tak się spaść jak ty tłusta świnio :)