Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

latający potwór spaghetti

Odchudzam się:)

Polecane posty

Gość ahahahah dobre
:D :D :D "taki nie rób jak ty" - a co to jest "nie rób"? to od nierobienia czegoś? taki czasownik? bo rzeczownik - w znaczeniu leń - to nierób. widać tłuszcz potworowi słownik ortograficzny zalał :O

paseczkiikropeczki - udko dobra chabanina:) Ja sobię robie teraz omleta dukanowego. Uwielbiam go:) tym razem bez warzywek posmaruje sobie go pasztetem sojowym xD mjam mjaaam :D na kaca wcześniej jeszcze wypiłam barszczu czerwonego z torebki kuban bo żyć się nie da :D

Czesc ponownie:) Robie zwykle brzuszki i czasami jezdze na moich pedalach.Jak jest fajna pogoda lubie skakac na skakance:Dnie cierpie natomiast biagac,choc czsami sie do tego zmusze;) Jesli chodzi o stopke to nie wiem czemu musisz podac maila?Jak ja wchodze w moje konto,to musze tylko podac nik i haslo;D Na kolacje nic nie jadlam i juz nic nie bede jesc,tylko pije duze ilosc wody niegazowanej. Pozdrawiam🖐️

Ja pisałam wcześniej że właśnie ta mata do tańca i skakanka:) No i brzuszki to też jak mnie najdzie. Biegać też nie lubię kiedyś biegałam to tylko trochę przebiegałam i szło się zasapać. Zła jestem na siebie że się jeszcze przyzwyczaiłam do wożenia dupy samochodem i w ogóle nie chodzę nigdzie tylko wszędzie autem :P leń.

Gość puszek okruszek na diecie
Witam, zaczynamy kolejny dzień z dietą:) Pozdrawiam

Gość puszek okruszek na diecie
i o czywiście zwiększony wysiłek fizyczny. :)

siemka! u mnie bez zmian i stopka dalej ta sama juz jestem po snaidanku ( zdrowym) wyszlo mi 260 kcal :) a co u was?

Ja dzień zaczynam od kawki ze słodzikiem i mlekiem, i serkiem wiejskim light hehe. Dzisiaj jest dzień w którym nie mam na nic czasu więc dopiero około 22 tu zajrzę. Ciekawe co zjem w ciągu dnia :P NIenawidzę poniedziałków -.-

latajacy.....skakanka dobra rzecz polecam bardzo za 2 dni zakwasy miną i bedzie ok to tak jak z bieganiem trzeba stopniowo no to 3mam za Was kciuki babeczki

Jak się kiedyś odchudzałam to też skakałam właśnie codziennie, ale odpuszczałam sobie odpuszczała, wróciłam do starych nawyków żywieniowych, tryb życia siedzący noooooo i się wróciło do wagi. Ale teraz znowu działałam i jestem szczuplejsza OGÓŁEM o 21 kg. W najgorszym momencie mojego pulchnego życia 106 kg:) teraz 85:)

Hallo kobietki:D latający potwór spaghetti -wytrzymasz tylko nie mozesz uczynic tego co ja.Balam na dukanie -schudlam prawie 10 kilo,ale zajadajac slodkie ,przybrala wszystko:(:(:) Niestety:( Teraz znowu walcze,ale--mz-- chociaz dzisiaj na sniadanie mam kare-zjadlam wczoraj batona::(i nie ma sniadanka,tylko kawa:D latający potwór spaghetti -ja tez nie wytrzymalam na kopenhaskiej-jokos ta dietka wogole nie przypadla mi do gustu:( kurczaczek 26 -wiec przylaczaj sie do nas:D Trzamajcie sie cieplo,ale najpierw budzcie sie hahah i to szybko!!!!!!!:D

Gość effa11111
Czesc wszystkim .Jesli mozna to przylacze sie do was dzis zaczynam dietke kopenhaska ze wzgledu na to ze juz kiedys ja stosowalam i schudlam 10 kg a moja siostra zrucila 15 kg.Teraz moim celem tez jest 10 kg i mam nadzieje ze jak bede maial chwile slabosci to mi glupotki wybijecie z glowy .Pozdrawiam wszystkich i trzymam kciuki