Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siostraaa

moze ktos mi poradzi

Polecane posty

Gość siostraaa

moja siostra sie przewrocila uderzajac tylem glowy o chodnik. bylo to dwa dni tem. od tamtej pory ma klujacy bol z boku glowy przy ktorym jest jej slabo. wczoraj rano i raz w poludnie wkladajac palec do ucha miala tam troszke krwi.czy ktos moze mi powiedziec co to jest?? ona za zadne skarby nie da sie zaciagnac do lekarza a ja nie wiem czy mam sie martwic bo poki co umieram z przerazenia

a ona nienormalna jest? miala uraz glowy, ma krew w uszach i nie chce iśc do lekarza? psychiczna? jak jej się zrobi tętniak i dostanie udaru, to też nei będzie dogorywac w szpitalu tylko na trawniku? weź na nią wrzaśnij i zaprowadź biegiem do lekarza! w ogóle to od razu na pogotowie powinnaś dzwonić po takim jej upadku! skąd sie biora takiebezmyślne baby?

Gość siostraaa
upadek wygladal niegroznie nie stracila przytomnosci ani nie miala zadnych obrazen nawet guza, te objawy wystapily wczoraj czyli dzien po upadku, myslisz zeby udac sie do neurologa czy na jlepiej na pogotowie?

do neurologa potrzebne jest skierowanie, czyli droga sie wydluża idźcie na izbę przyjęć do szpitala (czyli na tzw. pogotowie) niech siostra powie, że upadła, uderzyła sie w głowe i od tamtej pory ma silny ból plus zawroty głowy od ręki zrobią jej prześwietlenie, mopże nawet tomografię i bedzie wiadomo, czy coś się dzieje szkoda, że od razu po upadku nie zadzwoniła po pogotowie

Gość Jestem mamą:)
ale ludzie są durni. az boli. To jest albo wstrząs mózgu albo krwiak. czekaj,czekaj🖐️

Gość siostraaa
durna to jestes ty! napisalam tu o porade a nie o to abys wypowiedziala swoje zdanie a prtopo tego jaki ktos jest, ona jest dorosla osoba i nie moge jej sila zaciagnac do lekarza! a przy upadku nie bylam wiem to od jej znajomych, dzis ja zawioze na pogotowie bo to faktycznie nie ma zartow

Gość gość
I ty sie jeszcze pytasz co robic????? Do szpitala ja zawiez! Niewazne ze nie stracila przytomnosci. Leci jej krew z uszu! Wiesz co to oznacza?! Ze ma albo zlamana kosc skroniowa albo pekly jej bebenki uszne pekly!!!! Moze przestac slyszec!!!!! Zapytaj czy slyszy. Czesto tak jest ze jak leci krew z ucha to znaczy ze uszkodzony jest bebenek uszny i traci sie calkowicie sluch. Skad to wiem? Czytalam artykul o panience ktora spadla ze schodow i tez leciala jej krew z ucha.co sie okazalo? Nie slyszy na to ucho! Nie pomogla jej nawet operacja!!!!!!