Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MłodaMamaMłodaMama

Ząbki - jak znoszą to Wasze Maluszki?

Polecane posty

Czy trwające od świąt Bożego Narodzenia smarki to ciagle objaw osłabienia organizmu przez wychodzenie zabków? Gorączka dwudniowa - objaw wychodzenia ząbków? Córka ma 19 miesiecy i pierwszy raz az tak drastycznie sie wszystko odbywa. Wciąż wkłada paluszki do buzi i mówi: Ała.... Macie jakies sposoby na uleżenie jej w cierpieniu? Daje jej żelik DentinoxN ale ile On pomaga?

Gość mama ząbkującego
wypróbuj Calgel. Ja oblatałam dwa miasta nim go spotkałam, ale warto. Jest dużo lepszy i tańszy (12,60zł). No i zawiera 3,3mg lidokainy, a dentinox tylko 0,34...

mój ma porawie 15 miesiecy i ma juz 16 zabków, a ja dalej nie wiem co to znaczy zabkowanie:)

Gość mrMaxx
mój synek miał 2 miesiące(!!) gdy wyszły mu dwa ząbki prawie jednocześnie...ale na szczęście obyło się bez gorączki,płaczu itp.

Mojej córce jak wychodziły pierwsze ząbki jak miała 9 miesięcy to w sumie tez przeszło bezobjawowo, ale teraz wyrzynaja sie te większe z tyłu, i strasznie przeżywa. Marudzi i postękuje. Nigdy sie tak nie zachowywała. :(

mojemu jak wychodzily trzonowe to bylo tak strasznie ze mial wysoką gorączke nie spał prawie nic a do tego majaczyl tak dziwnie...