Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KaSia26lat Wrocław

Wkładka wewnątrzmaciczna

Polecane posty

Gość KaSia26lat Wrocław

Witam, Nie znalazłam podobnego tematu lub nie chciało mi sie szukać , Czy któraś próbowała metody antykoncepcji po przez spiralki wewnątrzmaciczne . Gdzies przeczytałam że koszt tego to ok. 2000 zł Jestem z chłopakiem już od 2ch lat brałam tablety , ale coś mój organizm nie chce współpracować, a z gumkami to przecież prawie jak bez sexu. I podobno skuteczność tego to 99,99%

Gość wisienkazielonaztych
wkladka z miedzia od 49 zł do 200 (mozna zalozyc na NFZ) wkladka z hormonami ok 800zł (nei wiem ile zalozenie ) mam miedziana za 140zł skutecznosc 99,999999:)

Gość KaSia26lat Wrocław
A powiedz jak wygląda taki zabieg , jest to bolesne??

Gość Renia 76
Czesc ! Ja mam zalozona Mirene z hormonem , sama wkladka z zalozeniem kosztowala mnie 4 lata temu 1000 zl . Polecam ja jako metode . Pozdrawiam .

Gość Jestem mamą:)
Autorko załóz sobie zwykłą z miedzią. Ja mam model COOPER T 380. Wkładka kosztuje 100 zł + 100 załozenie. Ta wkładka Mirena jest z hormonami,skoro źle reagujesz na tabsy to przy takiej wkładce tez będziesz źle reagowała,a koszt jest duuuzo wyzszy(ok 1000 zł). Mam juz drugi raz tą miedziankę i jestm BAAAAARDZO zadowolona. Na 3-5 lat się ją zakłada,zalezy jak orgaanizm toleruje. załozenie nic nie boli,czuje sie tylko takie delikatne uszczypnięcie,ale to naprawdę nic nie boli. POLECAM POLECAM POLECAM. A jaka wygoda,mozna zapomnieć na kilka lat🖐️. MY zawsze kochamy sie do konca-super komfort:P

Gość kaskada26
Jestem mamą ja też mam wkładkę miedzianą ale UT380,jednak muszę przyznać,że mimo,iż posiadam ją od 3 miesięcy to wciąż boję się kochać do końca,mąż wychodzi ze mnie przed wytryskiem.Nie mogę się wyzbyć strachu przed ciążą.