Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anullciia

Watpliwosci, watpliwosci :( !

Polecane posty

Gość Anullciia

Witajcie forumowiczki. Mam pewne rozne watpliwosci i chcialabym wam zadac kilka pytan. Mam tylko cicha nadzieje ze nie zostane wysmiana itp. Od pol roku biore tabletki antykoncepcyjne (Novynette) ale jeszcze nigdy podczas brania nie czulam sie tak jak teraz.. Czuje dziwne rwanie w podbrzuszu, bol podbrzusza.. Pozatym moj chlopak stwierdzil ze mam nietypowe zachcianki co do jedzenia. Jestem jakas placzliwa, a moje piersi sa jakies obolale. Wiem ze nikt mi tutaj nie powie czy ja moge byc w ciazy czy nie. Dlatego moje glowne pytanie to czy sa jakies objawy podczas zajscia w ciaze w trakcie brania tabletek. Czy ktoras z was miala cos podobnego?

Gość Anullciia
Mam nadzieje ze ktoras z was mnie troche zrozumie i bedzie umiala odpisac.

Gość najlepiej zrób test ciązowy
to wykluczy ciążę. Te objawy o których piszesz mogą być spowodowane hormonami które przyjmujesz. Płaczliwość, wzmożone jedzenie, obolałe piersi, bóle podbrzusza, to jak najbardziej może być spowodowane przez hormony. Jak ktoś się boi ciąży to wszędzie się doszukuje dziwnych objawów.

Gość Anullciia
Moze masz racje. Tyle tylko ze nigdy nie zdarzaly mi sie takie rzeczy zawsze wszystko bylo ok.

Gość trelemoreleeeeeee
ja mialam podobie z tymze po roku stosowania tabletek. tez mialam dziwne nastroje, zachcianki, bole brzucha i piersi. po jakims czasie dolaczylo do tego nieustajace krwawienie z tzipki (mialam 'okres' przez 3 tygodnie) poszlam do gina i okazalo sie ze dostalam nieodpowiednie dla mnie tabletki :)

Gość najlepiej zrób test ciązowy
przecież nie jest powiedziane że organizm pod wpływem hormonów będzie zawsze reagował tak samo. Twój organizm może przecież naturalnie przestać lub zacząć coś wytwarzać i wtedy są wahania. Możesz się przyzwyczajać czy odzwyczajać od hormonów i każda ta zmiana może wywołać dziwne reakcje. W organizmie ludzkim nie ma nigdy nic tak samo.

Gość Anullciia
W takim razie mam nadzieje ze to wszystko sie unormuje.. Bo od kilku dni mam dziwne wrazenie, choc pewnie to tylko wytwor mojej wyobrazni..

Gość Anullciia
Jesli ktos jeszcze mialby cos do powiedzenia na swoim lub czyims przykladzie bede wdzieczna.

Gość Anullciia
Nikt nigdy nie mial podobnych objawow?

Gość Anullciia
up!