Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alutka78

jest mi ciezko:(

Polecane posty

Gość alutka78

Od dziecka mam stany nerwicowo depresyjne(mam 33 lata)zazwyczaj objawialo sie to u mnie:brakiem apetytu, zlym samopoczuciem,lekami wewnetrznymi,niepokojem placzem trwoga o przyszlosc,spatkiem zainteresowania,zamartwianiem sie. Teraz przechodze juz ponad rok ciezki okres w zyciu I do tej pory wlasnie kiedy mialam pod gorke w zyciu to wlasnie tak sie czulam jak wyzej to opisalam.Jakies trzy miesiace temu moje samopoczucie uleglo zmianie tzn te objawy wyzej opisane ustapily samoistnie( nie wiem czy jest to mozliwe) w dzien czuje sie normalnie czasami mam dni w ktorych sie poplacze ale teraz mam ciezki czas w zyciu to moge to tym tlumaczyc duzo stresu, niepewnosci o jutro itd.niestety w nocy od kilku miesiecy mecza mnie koszmary senne o roznym nasileniu co to moze byc? Czy to nadal depresja?wybudzam sie wystraszona,zmeczona po nich.Dodam ze od 2009 roku nie umiem sobie znalesc stalego i pewnego zajecia (pracy).Pracowalam w beauty biznesie,lubilam ta prace,dawala mi zadowolenie i poczucie satysfakcji.Niestety te prace teraz sa na wymarciu.Ze wzgledow finansowych musialam powrocic do zajecia ktore wykonywalam przed spa(fabryki).Jest to praca nieraz ciezka fizycznie,wyczerpujaca mnie psychicznie i fizycznie.Od poczatku listopada pracowalam juz w dwoch miejscach(jutro zaczynam w 3!)gdyz obiecywano mi zatrudnienie a okazalo sie ze bylam tam tylko zatrudniona aby"nadrobic prace"tzn.nadgonic produkcje bo np:sa spoznieni z wysylka towaru do klienta.w ostatniej fabryce "podziekowano mi po 2 dniach"!!Praca we zawsze dawala mi poczucie bezpieczenstwa i stabilizacji!Ja nie wiem jak ja mam zyc?wloczac sie tak od fabryki do fabryki nie wiedzac czy za tydzien,miesiac dwa bede miala prace?To mnie bardzo wypala,zyje w ciaglym leku,stresie,zle sypiam(mam koszmary),jestem placzliwa i wylekniona;((((co robic?pracowac musze;((

Gość Chce emigrowac
Witam, proszę odezwij się do mnie na maila. Pozdrawiam

Gość alutka78
nie widze twojego emaila;(

Gość alutki78
napisz w google forum dla emigrantow itd itp masa tego w necie i ile ludzi tyle opini.

Gość no nie wiemm..m..
mialam podobnie,chociaz nie az tak zle jak ty. powod- zle dobrane tabletki anty.

Gość halibinkaa
Alutaka ja mam podobnie do ciebie, praca od kilku lat bulejaka też za graniacą, stany depresyjne strach o przyszłość, totalna huśtawka.Bywalo tak że podejmowałam decyzje o powrocie do kraku i za dwa trzy miesiące wracałam z powrotem ja też mam dość ale no cuż to tylko życie a na dodatek prwywatne też nie uklada się najlepiej. Wiem jak się czujesz zapewniam cię że nie jeseś sama z takimi problemami, trzymaj się

Gość idz do psy
przejdz sie do lekarza i powiedz o swoim stanie. Tylko lekarz potrafi rozpoznac stany depresyjne. Moze zapisac ci leki albo wyslac na terapie. Szukaj profesjonalnej pomocy, nie opinii na kafeterii

Gość Alutka78.
Niedawno Bo pod koniec grudnia staralam sie o prace niezle platna mialam spora szanse na Dostanie pozycji itd..coz z tego kiedy dzisiaj uslyszalam; my jednak nie zdecydujemy sie zatrudnic na te pozycje nikogo!!;(((to po co przeprowadzasz rozmowe kwalifikacyjna?????!!I robisz ludziom nadzieje!???

Gość koatwamidg
Alutka nie załamuj się wiem, że śmiesznie to brzmi jak kieszenie świecą pustkami.Nie ta praca to inna poprostu szukaj a na pewno coś znajdziesz. U mnie jest tak,że ja przejde każdą rozmowę kwalikacyjna ale po kilku dniach pracy stwierdzam, że nie dam rady ale się nie poddaje do przodu dziwczyno, musisz być twarda takie teraz mamy czasy.

Gość alutka.78
piszesz ze nie dajesz sobie rady w fabrykach?sklepach?o jakiego rodzaju pracach piszesz?gdzie mieszkasz?ja w USA.