Inna1990 0 Napisano Styczeń 3, 2012 ja z moim partnerem rzadko się zabezpieczamy ponieważ on chce bardzo dziecko ;) co bardzo mnie to cieszy ale ja bym wolała jeszcze poczekac tym bardziej ze za pare miesięcy mamy się pobrać. Aktualnie spóznia mi się okres ok 2 tygodni często już miała tak że mi się spóżniał i zawsze tydzien przed bolały mnie piersi. Teraz ból piersi jest tak dokuczliwy ze nawet nie moge się dotknąc muszę powoli chodzic bo inaczej ból mi dokucza nigdy nie czułam takiego bólu. a trwa on juz 2 tygodnie dobre Zastanawiam się czy to może być ciąża ?? ostatnia moja miesiączka trwała zaledwie 2 dni na 3 dzień miałam tylko lekkie opławy ;( dziwne. Proszę o jakies komentarze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to czemu nie zroibsz test Napisano Styczeń 3, 2012 skad my mamy wiedzec czy to ciaza???:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Inna1990 0 Napisano Styczeń 3, 2012 no zrobie test poczekam do końca tygodnia ale myślałam ze coś doradzicie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a co tu doradzać Napisano Styczeń 3, 2012 zrób test? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach