Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdgsdgcrfsr

Zapchana zmywarka, woda stoi.

Polecane posty

Gość fdgsdgcrfsr

Słuchajcie, zmywarka mi się zapchała. Wyładowałam z niej brudne naczynia, wodę, która stała wylałam kubkiem do zlewu. Przeczyściłam wszystkie te wierzchnie sitka i włączyłam ją jeszcze raz - znów to samo. Pewnie zapchała się pompa. Dam sobie sama z tym radę czy muszę wezwać fachowca? Mieliście tak kiedyś??

Gość fdgsdgcrfsr
no pomóżcie nooo :(

Gość szefowa szefów
fachowca wołaj:D

Gość lec do innego dentysty
mialam i to bylo cos z programatorem, wwylacz ja calkiem i wlacz od nowa, sprawdz czy wszystko ok z przyciskami, bo jesli nie to czeka cie otwarcie calej od spodu i sprawdzenie czy np pompa nie zapchala sie czym, u mnie raz autentycznie zablokowal sie patyk od rollmopsa, cholera wie jak??, bo tam wzasadzie nie ma dojscia..

Gość lec do innego dentysty
jest jeszcze opcja, ze jakas rura sie zapchala np odplywowa do sieci, slychac jakies odglody czy pompa calkiem nie chodzI? ja bym ja najpierw odsunela, zeby sprawdzci czy z tylu nie ma wody, bo moze aqua stop sie wlaczyl..

może masz jakiś problem z rurami, ewidentnie coś musiało się stać, skoro woda stoi, może resztki jedzenia zapchały odpływ, albo rurę skąd woda odpływa, ale koniecznie wezwij hydraulika

Gość gość
Sory za odkopanie tematu, ale mam teraz ten sam problem. Kiedys z innymi zapchaniami, ale bardziej w rurach radzilam sobie wzywajac po prostu pogotowie kanalizacyjne, teraz z tym nie wiem za bardzo co zrobic. Myslicie, ze takie pogotowie www.pogotowiekanalizacyjne.lodz.pl poradzi sobie z tym?

Gość gość
a nie masz takiego kabla do rur? to kup w budowlance i sprobuj przepchac rury nim, bo fachowiec wezmie 3 razy tyle