Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale przepraszam czy mogę ?

Czy kupujecie słoiczki GERBER i BOBOVITA na zmianę ?

Polecane posty

witajcie tak jak w temacie. Moja córka ma 6 miesiąc i do tej pory kupowałam tylko z bobovity ale ostatnio widziałam w sklepie śliwki po 5 miesiącu z gerbera i zastanawiałam się czy kupić ale dałam sobie spokój ale za to kupiłam sok z gerbera z jabłek i gruszek a wy kupujecie ? czy lepiej się trzymać jednej firmy ? tym bardziej że córka ma skazę białkową czy to nie ma nic wspólnego ze słoiczkami ?

i wgl teraz patrzę sobięich stronkę to widzę że mają sporo słoiczków jednoskładnikowych co bobovita ma tylko jabłko... ;/ Kurczę nie kupowałam gerbera wcześniej ponieważ była ta afera że w słoiczkach był MMO czy coś takiego

no nie wirze żadna z was nie kupuje słoiczków ? :)

Gość poi0987
nie nie kupujemy po co truc dziecko, mozna samemu ugotwac wygodne matrony

Gość mama trzylatka
Ja kupowalam roznych firm. Nie widze sensu trzymania sie tylko jednej firmy. Co do MOM to wystarczy czytac sklad. Tak samo jezeli chodzi o skaze bialkowa bo sporo sloiczkow jest z dodatkiem masla, mleka nawet do zupek. Ale spokojnie mozesz kupowac sloiczki roznych firm.

tak to wiemże trzeba czytać skład muszę być bardzo ostrożna A powiedzcie mi czy nie przesadzam przypadkiem bo karmię moją córkę jednym nowym składnikiem 6-7 dni czy nie za długo ? tak długo karmię ponieważ boję się aby jej nie uczuliło ale i tak jak ma uczulić to uczuli tylko nie wiem po ilu dniach ? może i po 4 ? CZy powinnam nowość podawać krócej ?

Gość mama trzylatka
Wedlug mnie to nowosci powinnas podawac krocej. Jeden dzien, dwa i starczy. Poobserwujesz przez kilka dni czy nic nie wychodzi i wtedy podawaj juz czesciej. Bo cos moze jej nie uczulic przez te pierwsze dwa dni ale juz po tygodniu jest wieksza mozliwosc ze jednak uczuli.