Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byznesłoman

SKLEP INTERNETOWY a zerowy stan magazynowy

Polecane posty

Gość byznesłoman

Witam Myśle o sklepie internetowym tj super stronie, reklamie w moim mieście ( małe miasto) , banerem na mieście. Ale chciałabym to tak zrobić zeby realizować zamowienia w hurtowni wtedy gdy ktoś cos u mnie kupi. Zreszta myślę ze nie ejstem jedyna która chce w ten sposób prowadzić biznes. Na stronie oczywiscie bedzie informacja ze realizuję zamowienia standardowo 2 dni- to mi pozwoli na spokojne zrealizowanie zamowien na bieżąco

Gość byznesłoman
na stronie rowniez zamieszcze informacje ze w razie braków( w hurtowni) klient bedzie poinformowany w dniu zamównia i zaproponuje mu inny teremin realizacji bądż jesli klient nie bedzie chciał czekac to anuluję jego zamowienie

Gość byznesłoman
i teraz moje pytanie, czy hurtownie chętnie wspolpracuja na takich warunkach i czy ceny w takim rpzypadku będą atrakcyjne? Dopytuje bo dopiero jutro bede dzownić po hurtowniach , ale już teraz mnie ciekawość zżera

Gość byznesłoman
i czy wogole hurtownie wspolpracuja w taki sposob??? hmm:-/

Gość taki mam se dylemat
tez sie nad tym zastanawiam, moze ktoś tu odpowie??:) to by było mi bardzo na reke ale z drugiej strony nie sadze ze wtedy dostaniesz dobre rabaty

Gość taki mam se dylemat
tutaj to chyba nikt nie podpowie zeby tobie czasami nie było lepiej:-)