Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kredkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Dlaczego nie moge

Polecane posty

zajsc w ciaze:/ Kobiety, kolezanlki, czy tez tak kacie?Jestem ze swoim partnerem ponad 7 lat....staramy sie i...i co?i nic...juz nie wiem co robic a zegar tyka...mam 28 lat...za pol roku 29....:/:(

Przepraszam za literowki!

przykro mi a co na to lekarz bo rozumiem że podjęliście leczenie?

Witam:)Nie odp.wczoraj bo musialam isc z internetu...NIE,NIE podjelismy leczenie.....sama nie wiem dlaczego....pewnie z braku czasu:/Boje sie....boje siebo wiele moich kolezanek,znajlmych (czesto mlodszych ode nie) ma juz dzieci a ja....:/:(

Podnosze temat :]

Gość taaa juzzzzzz
jak nie pojdziesz na badania to sien ie przekonasz to chyba jasne nikt za ciebie tego nie zrobi :O

przykro mi ale się nie poddawajcie - szybko do lekarza i na pewno będzie dobrze - nie dołuj się i nie czekaj tylko się odważ :) trzymam kciuki

Gość a wypowiem sie a co
z tym zegarem to bez przesady młoda jeszcze jesteś ;) długo się staracie? Może faktycznie warto by było zrobić badania, upewnić się że wszystko jest ok.

Oj dlugo sie staramy! Do lekarza pewnie wnet pojdziemy bo od lutego obydwoje wracamy do pracy i teraz mamy troche czasu wolnego:D Jesli chodzi o ten zegar tykajacy to duzo znajiomych mi mowi,ze juz pora ale coz skoro nic z tego nie wychodzi:/Lekarz to juz ostatnia deska ratunku:)

Gość fgdrtyujiok
kredka 7 lat to kupa czasu ja nie chce Cie straszyc, ale jest cos nie tak zreszta napewno i Ty masz takie przeczucie...czasami to hormony, niedroznosc jajowodow, slabe nasienie wszystko co mozna naprawic i zostac mama takze jak masz takie pragnienie to nie czekaj dluzej tylko smigaj do gine:)))