Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość internautka.........

Ma ktoś konto w mbanku?

Polecane posty

Zastanawiam sie nad założeniem...podobno nie pobierają żadnych oplat. A jak to jest z wypłatami ? można bezpłatnie wypłacić w każdym bankomacie czy tylko w multibanku? co bedzie jeśli na konto nie będą wplywać przez jakiś czas pieniądze? czy nie jest to tak że konto jest bezpłatne tylko wówczas jeśli będzie na niego wpływać co miesiąc określona kwota?

nikt?

Gość rreretretuyuu
Ja mam w mbanku . Założyłam konto mając 16 lat tzw Izzykonto dla niepełnoletnich i było wszystko za darmo . Teraz mam 19 lat i nadal mam Izyykonto i wszystko za darmo chociaż powinnam zmienić na normalne konto , ale tego nie robię ponieważ chyba w tamtym roku weszła opłata za prowadzenie konta 2 zł co miesiąc , wiec nie jest juz wszystko za darmo jak kiedys / Co do bankomatów to to nie z każdego można wypłacać za darmo , są tam chyba specjalne mbanku bankomaty ale nie wszędzie . Jeśli mieszkasz w dużym mieście to myślę ze nie ma problemu a jak nie to płacisz 5 zł miesięcznie i wypłacasz z każdego :) a i nie trzeba ciągle wpłacać pieniędzy :)

Gość blondynkaZnatury
ja mam bezplatne w deutsche banku. I wszystkie bankomaty tez za darmo. Ogolnie polecam.

Gość rhu43284huh34
mialam w mbanku i nie polecam takie darmowe konto że juz mi 10 zł w 5 miesiecy potrącili :o

Gość strzałka :)
ja mam mbank :) mają umowy z takimi bankami jak wbk czy cashforyou i tam wyciągasz kasę za darmo (pełna lista banków na stronie) a jak zapłacisz 5zł miesięcznie to wyciągasz skąd chcesz :) za konto, ani za przelewy czy kartę nic się nie płaci - polecam :)

Gość rreretretuyuu
a i dodam ze mi nawet wpłacają na konto pieniądze hehe ;D jest jakas kapitalizacja odstek i na moje konto wpływa kilka groszy :D ale nie wiem o co w tym chodzi :D (mam te izzkonto)

Gość strzałka :)
aha, dla ścisłości mam eKonto (od 5 czy 6 lat), które właśnie jest całkiem darmowe, nie wiem jak tam inne oferty :)

Gość velvx
bo zmieniły sie warunki w mbanku, jest darmowe jeżeli w ciągu miesiąca dokonasz opłat kartą za 100zł inaczej płacisz 2zl za prowadzenie. Ja mam konto w mbanku od kilku lat i jestem zadowolona, bankomaty darmowe to te z euronetu własciwie w każdej galerii i wiekszym sklepie takie są, ewentualnie wykupujesz taka usługe za 5zl i możesz korzystać z kazdego bankomatu za darmo :) ja w każdym razie mogę polecic :)

Ja też mam tak darmowe, że co miesiąc idzie mi 14 zetonów w ramach "internetowej obsługi konta" 🖐️ Dodam jeszcze, że mam 3 różne inne konta, z których opłacam rozmaite rachunki, raty i inne należności. Mniej więcej raz w miesiącu coś nie idzie właśnie z M Banku. Panie na infoliniach banków czy zakładu energetyki po moim haśle ''mam konto w mbanku, pewnie znowu odrzuciło" śmieją się tylko w słuchawkę mówiąc, że będą w takim razie czekać, bo takich jak ja z Mbanku mają codziennie kilka przypadków. Jest tyle ofert na rynku, że naprawdę łaski nie robią, z dniem 1 lutego likwiduję u nich konto.

Gość Pisze z kom
O ile się nie mylę to wyprowadzili w ub. roku opłatę za kartę (2zl miesięcznie), chyba że zrobisz płatności karta na min.100zl miesięcznie to wtedy karta nic nie kosztuje (mogę się mylić, mam tam konto ale nie korzystam systematycznie od jakiegos czasu)

Gość Pisze z kom
Tak długo mi zajęło napisanie odpowiedzi, że ktoś mnie wyprzedził z ta karta;)

Gość cyganeczka77
a czy w mbanku nie boicie sie miec konta? w razie upadku nie jest to bank polski, nie boicie sie ze przepadna poieniadze wplacone?

dzięki za odpowiedzi :)

Gość mam mbank
Mam, za darmo wypłacam z bankomatów: euronet, bzwbk, cash for you, ecard.

cyganeczka a który bank jest teraz polski... chyba tylko pko

PKO też nie do końca jest Polski. A co do upadku to przecież jest BFG. Jeśli nie trzymasz na koncie wiecej niż 100.000E to nie masz się czego obawiać