Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość migotka 22222

czy to normalne ze po seksie facet od razu pojechal do domu??

Polecane posty

Gość migotka 22222

hej mam problem. Poznalam chlopaka,to on zdobyl moj numer on zadzwonil i sie ze mna umowil. Po 2 tyg wyladowalismy w lozku nie moglismy sie powstrzymac,strasznie na siebie dzialamy...On mnie ciagle zapewnial ze przy mnie czuje sie inczej ze jestem po prostu inna i wierzylam mu bo wiem ze mowil prawde... Zaprosilam go do mnie,bejrzelismy razem film,w tym czasie ciagle mnie przytulal itd. w pewnym momencie sie na siebie doslownie rzucilismy i doszlo do tego... jak juz bylo po wszystkim on wstal zapalilismy papierosa powiedzial ze mu na mnie zalezy pocalowal i przytulil (wszystko trwalo 5 minut) zadzwonil po taxi pozegnal sie i zmyl! Nie wiem czy to normalne czy wasi faceci tez tak maja ale ja sie dziwnie poczulam i prosze was o rade. Zaraz po tym na drugi dzien rano napisal smsa czy wszystko u mnie ok ze wczoraj mial wrazenie ze cos mnie ugryzlo a mu tak naprawde chodzilo o to ze mnie zostawil i wyszedl.... Wiem jedno oszalam na jego punkcie ale czy to ze sie tak zmyl moze oznaczac ze jemu zelzalo tylko na seksie???????????? prosze o opinie, co o tym myslicie??

Gość facet jak facet
wiesz to jest facet ,a jak kobieta tak robi ? to co miałem powiedzieć ?..znałem ją jakies 2 miechy i to był nasz 2gi seks powiedziałem zeby wpadla do mnie i ze moze na noc zostać itp ..,a ona wpadła poł godziny pogadalismy potem pieszczoty , seks po czym ta się ubiera i mówi ,ze bedzie musiala leciec bo do domu sie spieszy ,a było kurwa jeszcze wczesnie ...o.O ? ..poczułem się jak bym wynajął dziwkę ,a nie kochal się ze swoją dziewczyna ...tak raptem jej sie do domu spieszyło ..odwaliła swoje i do domu ..to normalne zachowanie u kobiet ?

Gość perwersyjny tadeusz56
a zaplacil chociaz ??

Gość goole feryjka
moj kochanek tak robi, nie mam mu za zle;)

Gość migotka 22222
nie to nie jest normalne kobiety potrzebuja czulosci i ja nigdy bym nie zostawila swojego faceta zarz po stosunku... chyba ze podczas sexu cos bylo nie tak albo mialabym w myslach np swojego ex...

Gość pojechał do drugiej
proste

Gość Ped-ro
A moze puscilas baka i dlatego zapalil paierosa i szybko wybiegl? :-)

Gość facet jak facet
"chyba ze podczas sexu cos bylo nie tak albo mialabym w myslach np swojego ex... " niby była dość świeżo po rozstaniu to może faktycznie ex ;/ tylko raz została dłuzej ..podczas naszego pierwszego razu...i ten 1szy raz tez był dziwny po bo 4-5min penetracji powiedziała ,że ma już dość ,że jej wystarczy już...o.O...potem każdy następny raz trwał coraz dłużej... raz pamiętam to mi się po seksie popłakala ,ale tak żeby nie widział jej twarzy tylko przytulona płakała ...ja się zapytałem co się stało ? to ,że w domu niby coś nie tak ...o.O...to też normalne ? Niestety zerwaliśmy ze sobą ,ale to ona mnie ostatecznie "olała" "odeszła "

Gość było go na 100zeta skasować
za szybki numerek :)

Gość mariner
Kobiety placza z dwoch powodow;) ALBO SA NIESZCZESLIWE ALBO SA bRADZO SZCZESLIWE. Okzuje sie ze jak maj mega-orgazm to placza ,lzy sie leja ciurkami i nie odroznisz czy szczesliwe czy nieszczesliwe. CHYBA ZE ZNASZ SWOJA KOBIETE ! I MPOTRAFISZ ODROZNIC :) A do autorki postu to mysle ze facet sie po prostu zmyl.Odwalil seks i po "robocie". Powinnas go w zasadzie poprosic aby zostalnp 1 godzine po bo ci zalezy na tym aby cie piesci.Widac ars amandi jest mu obce.tzw wsadzacz !:) wsadzil i wyjal i po robocie ! Jak ci zalezy na nim to naucz go copowinien robic z kobieta. Ja z moimi zawsze rozmawiam o seksie i o tym jak jej lub mi bylo ekstra ,co bardzo mi sie w niej spodobalo a w ogole to zartuje i na luzie ja obmacuje gdzie sie da :) swoja dlonia.Lubie szczegolnie mietosic ich cycuszki ;) NAWET TO LUBIA :)

Gość facet jak facet
Okzuje sie ze jak maj mega-orgazm to placza ,lzy sie leja ciurkami i nie odroznisz czy szczesliwe czy nieszczesliwe. CHYBA ZE ZNASZ SWOJA KOBIETE ! I MPOTRAFISZ ODROZNIC Wątpię ,żeby to byl orgazm ..dosyć długo się kochaliśmy tak aż sił nam zabraklo w końcu..leżała przytulona i tylko czułem jak jej łzy kapią na moje ramie i ciągnie nosem ,ale nie chciała strasznie żebym ją zobaczył płaczącą...potem została jeszcze z godzinkę coś zjeść ..ja nalegałem żeby została ona oczywiście znowu nie mogła...bolało mnie to stasznie bo chyba dziewczyna powinna też chcieć jak jest ku temu możliwość ,żeby zostać na noc u chłopaka tym bardziej że w naszym przypadku było rzadkością ...ja miałem raczej wrażenie ,że ma przede mną jakąs tajemnice do ukrycia którą boi się powiedzieć ...może faktycznie jeszcze ex jej siedział w głowie i jej było "głupio" z tego powodu ... Kurde no osobiście nie należę do gatunku "wsadzaczy" tylko dla mnie seks to cały ceremoniał przed dużo pieszczot ,masarzy ,aż jest mocno mokra (tak że się leje z niej ) ,a po lubię poleżeć, pochodzić na golasa pooddychać wspólnie ...ehh..

Gość najprawdziwszy mężczyzna
On postapił bardzo delikatnie. Nie chciał ci sięnarzucaći krępować dłużej swoją obecnością. Zmył się, byś mogła wypocząć. Doceń to!

Gość goole feryjka
ja tam nie placze jak mam orgazm;)