Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikitkaaaa

związek z osobą zaburzoną emocjonalnie...

Polecane posty

Gość krokowkaaaaaaaaaa
*niż

Gość njun_nujn
a ta co sie tak wścieka? wczoraj się urodziłaś, nie wiesz że trzeba w życiu liczyć na siebie? do nikogo nie przyjdzie brygada pomocowa, złożona z opiekuna społecznego, psychologa i masażysty i nie zaoferuje mu swoich usług na zawołanie. o pomoc trzeba się postarać!

Gość krokowkaaaaaaaaaa
njun-njun to bylo do mnie? to co,jesli ta osoba,nie stara sie w ogole? qurwa twierdzi,ze to ja moglam podawac namiary na siebie,pomoc jej. chore klimaty jak dla mnie i o pomoc sama ma prosic,ja nie bede nikogo prosila, czy moge mu pomoc! jest wiele mozliwosci,wystarczy tylko chciec. no,ale ja przeciez takiej patoli nie doswiadczylam,to co ja tam wiem... a wy, ciotki dobra rada, dalej wspierajcie takie dziewczyny jak karolina, ktore maja problem wiekszy niz nam sie wydaje. tlumaczcie im,ze z nieba kiedys pomoc przyjdzie,bo oprocz "tlumaczenia" jak to jest byc w takim zwiazku,nie napisalyscie nic konkretnego,oprocz"trzymaj sie", zaraz bedzie-przybij piatke:D skoro tacy lduzie sa wycifani,nie mysla racjonalnie itd, to moze wlasnie wy,ktorym sie udalo uciec od takiego czlowieka, podajcie swoje namiary,zeby dziewczyny w podobnej sytuacji mogly na was liczyc? hę? no i gdzie ta wasza pomoc? oprocz pie przenia nie ma nic.

Gość njun_nujn
nie, to było do qrwy. Babska pomoc to klepanie po plecakach- ach jaka jesteś biedna.... co z tego wynika? ano nic. Ale widocznie się lepiej poczuły.

Gość krokowkaaaaaaaaaa
na to wyglada. one wsparly dobrym slowem i mysla,ze sa super. a dziewczyna ta czy inna dalej tkwia w tym dalej. brak argumentow, woda w gebe i wracaja do swoich zajec. swietna pomoc. brawo dziewczyny!

Gość nikitkaaa
Przez przykład prostytutek chciałam tylko pokazac jak mozna byc zastraszonym pewnie wiele z nich robi to dobrowolnie ale niektóre tirówki są szantażowane i zastraszane... każdy boi sie o własne życie i bezpieczenstwo a ona jeszcze dziecko ma... jest młodziutka sama jest jak dziecko 22 lata.....traiła na tyrana ....przecież jej posty sa wolaniem o pomoc.... dzis jej nie ma ale nie sadze zeby to zmyslala ... boje sie tylko ze jej kiedys psychika siadze i zrobi sobie i dziecku cos zeby nie znosic tego dłuzej...jesli ty napisze ja jje deklaruje pomoc trzeba reagowac a nie siedziec cicho i byc swiadkiem ludzkiej tragedii...

Gość krokowkaaaaaaaaaaa
nie wiem jak maja tirowki, nie wnikam. jaka pomoc tej karolinie deklarujesz? ma cie lapac na forum? jesli bedzie w zcasie,kiedy ty bedziesz poza dostepem do kompa? pomyslalas o tym? poza tym,jesli to prawda, to watpie,zeby w kompie dziewczyna zapisala strone. pewnie wyczyscila cala historie i tyle widziala ten temat. poza tym zaraz i tak my przestaniemy psiac, to juz w ogole ciezko bedzie odgrzebac,dla kogos,kto ukradkiem z netu korzysta.

Gość mniejsza890
hm, karolinaunieście już się nie odzywa, mam tylko nadzieję, że jej mąż nie sprawdzi historii w kompie albo cookies bo ma przerąbane! JAK MOŻNA NA COŚ TAKIEGO POZWOLIĆ, KOBIETY WALCZCIE O SWOJE ŻYCIE, TRZEBA SIĘ RATOWAĆ ZA WSZELKĄ CENĘ!

Gość njun_nujn
Straszne Dostał za to jakąś karę,,,,?

Gość to wychodzi na to że
wychodzi na to że już nawet kolesie psychicznie chorzy mają dziewczyny i wy jeszcze chcecie im pomagac / diagnozowac / leczyc ....a mnie kobieta po prostu zostawiła bo się coś tam niespodobalo nawet nie wiem co.

Gość njun_nujn
zwiał? a policja go znaleźć nie moze? no takie sa realia, bardzo szanuję Was za to, że jej pomogliście- wielki szacun :)

Gość krokowkaaaaaaaaaa
sluchaj qurwa czy jak tam sie nazwalas, nie osadzaj ludzi po sobie i takie teksty i wyzywanie mnie czy kogos innego, wsadz sobie w d upe. nie rusza mnie taki czlowieczek jak ty,gdzies tam przed komputerem. gdzies mam tez twoja ironie. to jezyk pisany, nie bede sie wczytywala w te twoje madrosci. wiesz w ogole co to znaki interpunkcyjne? tego sie czytac nie da. najdluzsze zdania swiata chyba. no,ale ja nie o tym. widze,ze pochodzisz z rodziny patologicznej, jak bys czytala mnie od poczatku,wiele razy pisalam,ze takiej patolii nie doswiadczylam i nie wiem jak to jest. nie bede pisac wiecznie tego samego. bez sensu. nie rozumiem co ta nagonka na mnie z twojej str ma znaczyc? do zcego ty zmierzasz? co chcesz mi udowodnic? wyrazilam swoje zdanie, podkreslajac to i owo, ale do tego,trzeba nauczyc sie czytac ze zrozumieniem.

Gość pszycholog
krooookowka to zwykła szmata która widzi swiat przez różowe okulary wychowana w bogactwie pewnie brzydzi sie biedy chorób jej to nie dotyczy zobaczymy jak jej zycie sie potoczy co za bezmózgie jeti głupia dziewucha bo nie sądze żeby mądra dorosła kobieta miała taki punkt widzenia burzy sie i czepia dziewczyny dziwi sie że nie oczekuje pomocy pewnie wie jakie są realia ciekawe czy kroookocoś tam pomogłaby czy wyciągnełaby reke gdyby taka osoba zwróciła sie do niej z prośbą o pomoc sądze że odtrąciła by taka osobe nie chcąc brudzić sobie rączek niech dalej żyje w swoim idealnym pozbawionym przemocy zła i biedy świecie niech dalej śni o rycerzu w złotej zbroi na rumaku i łące pełnej stokrotek

Gość maczooooooooooo
co tz tępa pusta bladz