Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seva

Dlaczego Generał Kim Dzong Il musiał umrzeć? :(

Polecane posty

Gość seva

Ciągle nie mogę przestać o tym myśleć. W kwietniu 2012 będą 100 urodziny Jego Ojca musiało Mu na tym zależeć, nawet tego nie doczekał... Codziennie sprawdzałam nowe rzeczy m.in. na Jego temat na stronie KCNA i innych źródłach Północnokoreańskich a teraz... ciągle wydaje mi się, że to nieprawda, że On odszedł... Tak, nie powinno być... Jego Życie było dla mnie natchnieniem do wiary w lepszy świat, dlaczego On musiał umrzeć? Czuję jakby świat umarł... Dlaczego zamiast Niego nie mógł zdechnąć któryś z jankeskich skurwieli? Z tych którzy naprawdę są mordercami wielu niewinnych ludzi... Dlaczego musiał umrzeć Człowiek który tak się starał, wszystko robił dla ludzi, był chyba Jednym z najlepszych ludzi na świecie... Czy naprawdę wierzycie w te oszczerstwa rzucane na Generała Kim Dzong Ila? W te bajki zachodnich mediów jakoby był zły? Jeszcze bardziej boli mnie to wszystko jak widzę jak dają się manipulować moi rodacy...

Gość seva
Tego typu komentarze możecie sobie darować...

Gość Darek...
Co tutaj jeszcze robisz wyjedz do Korei Północnej i zyj tam

Gość seva
Mam już dość życia w naszym kraju,wyjeżdżam do Koreańskiej Republiki Ludowo Demokratycznej. I tam wielkiego ukochanego wodza Kim Dzong Una poproszę o azyl polityczny w tym pięknym kraju. I będę żyła tam jak normalny człowiek :)

Gość seva
To powyżej to akurat podszyw, ale fakt, chciałabym mieszkać w KRLD i mam nadzieję, że w przyszłości mi się to uda...

Gość 12V18Ah
tylko, że wiesz musisz się przygotować psychicznie, że gdy pojawisz się w Korei Płn. to zostaniesz wsadzony do klatki i na furmance zaprzągniętej do wołu będziesz wożony od gminy do gminy i pokazywany w tej klatce jako kosmita i musisz się liczyć z tym, że zostaniesz obsikany albo posłużysz jako sedes i kloaką ochlapany, Oni tam nie lubią obcych nawet dyplomatów i dziennikarzy :) więc jak, jedziesz ?

Gość seva
jadę nie boje się wyzwań

Gość Romeczka mam na imię
jedz miejsce w obozie sie dla ciebie znajdzie

Gość seva
romeczka jaki obóz to jest piękny szczęśliwości kraj

Gość seva
Byłam w Korei, Koreańczycy to Wspaniały Naród, zdziwilibyście się jak dobrze traktują Polaków. Wiecie, że w Koreańskiej telewizji są nawet wyświetlane polskie filmy? Zresztą generalnie Oni są przyjaźnie nastawieni... były przypadki białych ludzi, choćby służących na granicy między Koreą Płd i Koreą Północną żołnierzy amerykańskich, którzy nie mogąc znieść hańby służenia złu uciekali na Północ i tam zostali dobrze przyjęci i mogli wreszcie dobrze, szczęśliwie żyć.

Gość 12V18Ah
ale jedź tam, przecież nikt nie zatrzymuje, z telefonu komórkowego nawet nie skorzystasz, ponieważ tam nawet nie ma sieci ORANGE , aparat foto cyfrowy najlepszej klasy odbiorą i kamerę SONY też , będzie kąpiel w zimnej wodzie pod ciśnieniem i szare ubranko dostaniesz aby się nie różnić :) więc co , jedziesz ?

Gość seva
23:24 i 23:18 widzę, że podszywy pracują, ale tak, masz rację podszywie, to Piękny, Szczęśliwy Kraj. Może miewali czasem ciężkie chwilę, ale Dzielny Naród Koreański potrafi to wszystko pokonać i coraz bardziej rozwijać swój Kraj.

Gość 12V18Ah
seva co chcesz udowodnić swoimi tekstami ?

Gość Bert Power.
koreanskiej tv leci non stop Kim Im Sern, Kim Dzong Il i Kim Dzong Un ich mysli oraz ich wspaniałe radyoraz piesni patriotyczne oraz jak złozyc karabin by zastrzelic tych amerykanskich imperialistów tam nawet na zywo meczu nie pokazali jak Korea Północna grała z Brazylią w M.S w piłce noznej Tam ludzie maja tam wyprane mózgi od 50-ciu lat chyba nie wiedza ze człowiek był na ksiezycu

Gość Freedom sens
dlaczego umarł na to mądrych nie ma jak miawiał Kargul w Sami Swoi wszyscy umrzemy dlatego umarł

Gość seva
"co chcesz udowodnić swoimi tekstami ?" A Ty swoimi co? Po prostu wyrażam swoje uczucia. Poza tym nienawidzę tej całej nagonki na KRLD, nawet teraz mało kto potrafi uszanować śmierć Człowieka... Tylko kpiny i oszczerstwa czy to wypowiadane przez manipulatorów czy zmanipulowanych... Nienawidzę tego zachodniego świata w którym żyjemy....

Gość no i gitara....
jedz tam i nam dupy nie zawracaj ok.

Gość Frank Gerf
jak taki piekny kraj to dlaczego tam miliony ludzi zmarło z głodu?

Gość rooosssi611
tak krytujesz ten zachód to na chuj siedzisz w internecie bo zachodny wymysł i gnilizna wyjezdzaj to bedziesz akurat miała internet i bedziesz mogła swoje mysli napisac w necie hehehehe

Gość HMS..DCRX...Petard
Seva. Nie rozmawiaj z ograniczonymi, nie potrafiącymi uszanować obcej kultury ludźmi. Informacje o KRLD czerpią z ukierunkowanych mediów i rzekomych relacji świadków. Taki sam sposób myślenia mają wobec wszystkich i wszystkiego co inne i niezrozumiałe. Taki sam tok myślenia w odniesieniu do Iranu, Pakistanu, Iraku, Serbii, Somalii, Afganistanu, Kuby i Białorusi. Nie zauważają syjonistycznego wyzysku, więzień CIA, łamania praw człowieka, handlu bronią, okupacji i narzucania jedynie słusznej doktryny demokratycznej.

Gość 12V18Ah
ale jaka nagonka ? nikt nie ma nawet zamiaru kopać leżącego a jest chęć zrozumienia jak w Korei Płn. jest naprawdę i jak żyją tam ludzie i na jakim poziomie ? do tej pory było tak, że Korea Płn. się zbroiła, na samej granicy z Koreą Płdn. mają ponad 2 mln. wojska , wojsko i inne służby są w Koreii Płn. najważniejszą służbą narodu, każde wywalenie rakiety przez Koreę Płn. jest obserwowane przez ŚWIAT a za to, że wywalili jakąś starą rakietę rządali od ŚWIATA pieniędzy i zamiast współpracować ze ŚWIATEM to tworzą zagrożenie i za to zagrożenie każą sobie zapłacić

Gość HMS..DCRX...Petard
Jakie zagrożenie? Poczytaj trochę książek.....także tych na temat technologii rakietowej KRLD

Gość 12V18Ah
poczytaj trochę ile Korea Płn. wyciągnęła kasy od NATO i USA za tak zwane zagrożenie militarne, Korea Płn. straszyła ŚWIAT bombami atomowymi i cudami na kiju aby tylko kasę dostać za spokój na ŚWIECIE

Gość HMS..DCRX...Petard
Mylisz się. Korea wstrzymywała wzbogacanie uranu, aby otrzymać pomoc. Co do uranu i jego wzbogacania. Proponuję poczytać co stało się w 1967 z 200 stoma tonami uranu, nad którym kontrole stracił EuroAtom i izraelskim programie atomowym na pustyni Nagew

Gość Stanyn mebil
a ze istnieją obozy koncentracyjne w których przebywa ok 500 tys ludzi tam całe rodziny trafiaja tam rzadko kto zywy wychodzi z takiego obozu to potwierdzaja zdjecia satelitarne do tych co tak chwala bronia obejrzyjcie sobie film na you tube "Historie z Yodok" a nie pieprzycie tutaj o bzdurach ze tak tam jest pieknie chyba ze wam Kim tez juz wyprał mózg to wyjedzcie i tam zamieszkajcie jak wam zachód nie podoba się z wami to nie da sie rozmawiac

Gość HMS..DCRX...Petard
A dlaczego niby mam wyjechać? Bo mam inne zdanie?

Gość Stanyn mebil
wyjedz i pomieszkaj wtedy bedziesz mógł(a) przekonac sie jak jest naprawde tam a nie piszesz bzdury i bo to nie jest inne zdanie tylko bzdety głupoty tyle

Gość HMS..DCRX...Petard
Alle ja nie chcę tam mieszkać- podobnie jak we Francji, UK, RPA, Izraelu, Iraku, czy Japonii...a monopol na inne zdanie najwyraźniej masz ty- ograniczony umysłowo ciemniaku

Gość Stanyn mebil
a mieszkaj gdzie chcesz jak dla mnie mozesz na marsie mieszkac mam to w dupie wiesz mnie moze obrazic tylko inteligentna osoba a nie taka szmata jaka ty jestes,więc spierdalaj bo masz wyjebany mózg ciemna maso