Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaczek898

Czy on mnie olal?

Polecane posty

Gość kasiaczek898

Mam pewien problem ,spotykałam sie od pazdziernika z super kolesiem.Wszystko bylo ladnie przyjezdzal do mnie pisalismy co dzien esy itp.Zaplanowalismy wspolnie sylwestra i tak jak dalam mu siebie na sylwka;]... tak teraz jak odpisze esa to tak sucho... i wg jak spytalam go czy jestesmy razem to on do mnie ze nic takiego mi nie proponowal wiec nie.Czy zrobilam z siebie ,,szmate''? Czy zalezalo mu tylko na jednym;/? a moze sie jeszcze ogarnie i bedzie cos z tego? nie wiem co mam mysleć.. a tak mi na nim zalezy...teraz sobie odpuszcze nie bede pierwsza do neigo pisac poczekam czy cos z tego bedzie ale strasznie sie boje ze dla niego liczylo sie tylko zaliczenie bazy.A to wszystko wczesniej nasze spotkania i wg to byly tylko podchody;/ co o tym myslicie?

Gość hwdpxx
ma cie w dupie chciał tylko poruchać żal mi ciebie kurewko

Gość Kendra25
Trafiłaś na prawdziwego dupka ale nie martw sie są jeszcze faceci którzy cie docenią.

Gość do pawla s.
czy on ms na imie na J ?

Gość kasiaczek898
nie ma na J... Hwdpxx jestes bardzo pocieszajacy ; D

Gość ijgudtf
''jak spytalam go czy jestesmy razem to on do mnie ze nic takiego mi nie proponowal wiec nie." - to nie wygląda optymistycznie... W każdym razie przestań o niego zabiegać. Może pójdzie po rozum do głowy, a jak Cię oleje, no to wiadomo o co chodziło...