Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coś się stało z moją wagą????

Nietypowa sytuacja. Zajrzycie? Proszę.

Polecane posty

Gość coś się stało z moją wagą????

Witajcie, mam nie typowy problem, może coś doradzicie a może same miałyście takiego psikusa. Otóż jakiś czas temu popsuła mi się waga, od tej pory się nie ważyłam przez jakieś 5 miesięcy w ciągu tego czasu miałam dużo stresów i trudnych sytuacji. Raz jadłam normlanie raz brałam się za diete i tak w kółko aż w końcu olałam tą dietę i jadłam cały czas normlanie. Wydawało mi się że tyje więc postanowiłam w końcu wymienić baterie w wadze bo to była ta 'awaria' i waga pokazała 64 kg a chce opwiedzieć że jak ważyłam się przed 'awarią' było to 69-70kg Pomyślałam że rzeczywiście się chyba popsuła ale przy okazji świąt u rodziny weszłam na wagę nowiutką, nowoczesną no i wskazała 65 czyli że moja waga nie kłamie. Ale powiedzcie jak to możliwe? Czuje się gorzej niż jak ważyłam te 69kg jakby cięższa... i grubsza... ?

Gość coś się stało z moją wagą ???
może jednak?

poprostu waga mogla zle dzialac przed wymiana bateri albo moze byc tak ze jak mialas duzo stresow i nerw a do tego czasem dietowalas to waga mogla spasc nie koniecznie od kazdego jedzenia sie tyje akurat moze po diecie organizm sie przestawil i poprawilla sie przemiana materi