Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fetysz

Czy mozna osiągnąc orgazm przez stosunek udowy?

Polecane posty

Gość Fetysz
Dla mnie jak kobieta robi loda meżczyżnie to czuję że jest w jakimś stopniu poniżana przez mężczyzne

Gość Tylko nieudacznicy
Seks oralny nie sprawia bólu, a podrażnienie warg sromowych przez pocieranie pewnie jest bolesne. Mnie to nie kręci wcale.

Fetysz Dla mnie jak kobieta robi loda meżczyżnie to czuję że jest w jakimś stopniu poniżana przez mężczyzne poniżanie tez bywa podniecajace :classic_cool:

Gość Fetysz
jeżali już pocieranie to mozna to robic np. kiedy kobieta jest ubrana w rajstopach wtedy nie ma pocierania warg sromowych

Gość Fetysz
Gwarantuje że przez stosunek udowy w rajstopach nie zajdziesz w ciąże!

Fetysz, jak poniżana? Ja lubię robić loda. Podnieca mnie to. Poniżający byłby dla mnie anal, dlatego go nie uprawiam.

Gość Fetysz
Niektóre kobiety nie lubią seksu oralnego, no ale nie wszystkie

Ja tylko pisze o moich doświadczeniach - jak kogoś boli pocieranie penisem o cipkę, to chyba podczas pieszczenia lechtaczki palcami zęby z bólu zaciska? :D Orgazmow przy tym nie miałam, ale uczucie jest bardzo przyjemne i podniecajace. Ot, taka inna forma pieszczot. Zresztą podobnie jak stosunek między piersi. Bardzo podobna metoda. A w rajstoppach to już chyba dla fetyszystow tylko ;) ściągać z siebie mokre od spermy rajstopy? No nie wiem, nie wiem.. :D

Gość Ja będąc facetem
Też uwielbiam oral, tylko że partnerka musi mięć tam odpowiedni wygląd żeby mnie to podniecało

Gość Tylko nieudacznicy
Intensywne pocieranie będzie bolało kzda kobiete, podejrzewam. Bo przy delikatnym to żaden nie dojdzie.

Gość Chodz weż do paszczu
NocnyMotyl

Gość Ja będąc facetem
Bo oral to teraz taka nieodłaczna gra wstępna. Ale sa kobiety u których tego unikam, i nie tylko ja z tego co wiem ;P

Gość Fetysz
Dlaczego?

A odkurzacz musi mieć regulację ciągu? :classic_cool:

Gość Fetysz
Regulacja ciągu na najwyższy!!!!!!!

Gość Ja będąc facetem
Jesteś facetem i pytasz dlaczego? ;) Sa tak brzydkie cipki że prędzej bym pawia puścił niż wylizał . Duże wargi, to chyba juz najgorsze w oralu co może spotkać faceta.

Tylko nieudacznicy - jakoś nigdy podczas tego typu zabaw poobcierana nie byłam. Trudno ci zrozumieć, że a) stosunek odbywa się tuż obok pochwy, a więc i uda i wargi sromowe sa nawilzone naturalnym kobiecym śluzem b) penis, a zwłaszcza zoladz jest równie delikatny jak wargi sromowe i skoro tenże poobcierany nie jest, to dlaczego miałyby poobcierac się wargi? c) w razie jakiegokolwiek dyskomfortu można w każdej chwili zmienić kat pchnieć d) jest to o wiele wygodniejsze niż robienie facetowi dobrze ręka e) dlaczego próbujesz mnie przekonać, skoro ja to robiłam i wiem, że jest ok?

Motylek ;) dzięki ale nie skorzystam... mojemu odkurzaczowi brzydko pachnie z otworu ssącego :classic_cool:

Gość Fetysz
W sumie racja! Lecz jeśli kobieta jest szczupła i interesująca ale ma duże wargi to czemu nie!

Gość lubię froteryzm
ale tylko w pełnym ubraniu wiem, jestem dziwna

Gość NOż ja piernicze
Babie trzeba włożyć penisa i jechać a nie ocierać o jej pośladki, jeszcze może w rajstopach co fetysz?. Można ocierać o łechtaczkę:P a nie o uda:D:D no boshe .. jak musi być rozczarowana kobieta takim czymś napala się a tu już po sprawie i struga na nodze:D:D

Gość A tobie capi z dziury
NocnyMotyl i tylko stary niski łysy brzydki S_M ci poliże:D:D:D:D

Noż ja piernicze - bywają kobiety z tak szerokimi pochwami, że może obojgu jest wszystko jedno :D