Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fetysz

Czy mozna osiągnąc orgazm przez stosunek udowy?

Polecane posty

Gość Fetysz
DO NOż ja piernicze kobiety oprocz sexu lubia cało otoczke lizanie,całowanie ,dotykanie,pieszczoti i itp. a nie tylko bzykanie i koniec

Gość Fetysz
lubię froteryzm ale tylko w pełnym ubraniu wiem, jestem dziwna Nie! nie jesteś dziwna!

Gość fetysz, a pod pachą probowałeś
Opowiadał mi jeden arab, że kuzynkę między uda zapinał. Wiekszość arabekjedank nadstawia anal póki wianek cały.

Gość lubię froteryzm
zawsze się zastanawiałam czy facetów by to nie odrzucało, fajnie wiedzieć że są tacy, którzy to lubią

Gość Fetysz
lubię,ale oczywiście jeśli chodzi o kobietę!

Gość lubię froteryzm
czt dla faceta taka akcja może być w pełni satysfakcjonująca ?mam na myśli będąc ubranym ? bo mnie to kręci i doznania są ok no ale nie wiem czy dla faceta to nie za mało

Gość Fetysz
jeśli dobrze wiem to jest pocieranie sie o druga osobe w miejscu publicznym mi chodzi jednak o miejsce nie publiczne sam na sam z kobieta to tak wtedy jest dla mnie ekscytujące

Gość lubię froteryzm
nie wiem czy definicja zakłada miejsce publiczne chyba raczej chodzi bardziej o ocieranie się zamiast seksu

Gość lubię froteryzm
hmmm chyba zaczełam fantazjować..... skąd wzieły się u Ciebie takie preferencje ?

Gość Fetysz
Tak dokładnie tak pocieranie sie zamiast seksu. Oczywiście nie chodzi tylko o zwykle pocieranie.Musi oczywiście wystąpić bliskoś ciał!

Gość Fetysz
Oczywiście jak kobieta jest do tego odpowiednio ubrana duży dekold,mini,szpilki taka bliskośc odczuwa się np w wolnym tańcu

Gość Fetysz musisz mieć strasznie
małego... Fetysz DO NOż ja piernicze kobiety oprocz sexu lubia cało otoczke lizanie,całowanie ,dotykanie,pieszczoti i itp. a nie tylko bzykanie i koniec A to co napisałeś to żadna sensacji:D . Ja lubię długie pieszczoty dawać przyjemność kobiecie , a to co ty tu odwalasz to jakaś kpina jak dla mnie równa z zabawami sam na sam z rączką. Dlatego ze kobieta nie odczuje żadnej satysfakcji cielesnej . Więc jak dla mnie szkoda czasu

Gość Fetysz
A to co napisałeś to żadna sensacji . Ja lubię długie pieszczoty dawać przyjemność kobiecie , a to co ty tu odwalasz to jakaś kpina jak dla mnie równa z zabawami sam na sam z rączką. Dlatego ze kobieta nie odczuje żadnej satysfakcji cielesnej . Więc jak dla mnie szkoda czasu żebyś sie czasem nie zdziwił. Tobie chodzi tylko o ruchanie, bzykani żeby tobie było dobrze .Kobieta czasem potrzebuje coś więcej niżtylko sexu!!!

Gość Fetysz
Przemilcze to ..................................bo brak mi słów na was idioci!!!!!!!

Gość lubię froteryzm
chyba trzeba to po prostu lubieć by to kręciło nie znają się na rzeczy więc krytykują nie czają że na tym polega fetysz że coś kogoś bardzo kręci lubię tradycyjny stosunek ale ocieranie się kręci mnie o wiele bardziej, ktoś kto nie ma takiego fetyszu nigdy tego nie pojmie na tym właśnie polega fetysz że coś na nas działa nie wytłumaczysz komuś kto nie ma fetyszu stóp dlaczego coś takiego jest mega kręcące

Gość Fetysz
Ja także lubie tradycyjny stosunek ale także kręci mnie gra wstępna która przygotowuję do ekscytującego przeżycia!

Gość NOŻ ja pierdziele
Fetysz Sam jesteś idiotą każdy cie tu wyśmiał a ty dalej swoje:D a ubliżając pokazujesz tylko że jesteś intelektualnym dnem bo nie masz argumentów.

Gość Fetysz
Przemilcze to ..................................bo brak mi słów!!!!!!!!! chociaż jestem bardziej rozwinięt intelektualnie niż Tyyyyyyyyyyyyy

Fetysz Pokazujesz właśnie pewnie za monitorem drzesz się i tupiesz w podłogę:D:D

Gość Fetysz
TaBaSkOo Wysłów się!!!!!

Gość Fetysz
To zależ co same sądzą kobiety!!!!!!!!!!!!

Gość Fetysz
Jednak ludzie inteligentni nie mogą normalnie porozmawiać na tym forum.

Gość zamulełe
Udowy to nie jest stosunek

Gość Pietrooooo38
Pewnie,ze maożna ja się spuszczam nawet międzi piersiami.

Gość sunnnnnnyyyyy
To może jeszcze ja się wypowiem. Jako, że przed rozpoczęciem współżycia z chłopakiem chcielibyśmy popróbować różnych form zaspokajania zanim zdecydujemy się na stosunek, to próbowaliśmy właśnie stosunku udowego. I powiem wam, że dla mnie to była bomba! Leżałam na brzuszku z zaciśniętymi udami i wypiętym tyłeczkiem, cała nasmarowana oliwką, a on wsuwał się pomiędzy moje uda i jazda... nie wiem jak dla was, ale mi sprawiało to również dużo przyjemności, kiedy czułam jak jego główka ociera się o moje wargi albo lekko uderza w wejście. Nie wiem czy tylko wam nie udało się znaleźć pozycji czy sposobu, który zaspokoił by również kobietę, ale dla mnie to było bardzo satysfakcjonujące uczucie. I powiem wam, że w pewnych momentach czułam już nadchodzący orgazm, ale przypuszczam, że pochodził od stymulacji łechtaczki samym zaciskaniem ud. Mimo wszystko warto wypróbować :)

Gość gość
Jasne że można osiągnąć orgazm i to obistronny. Ci którzy tak się temu dziwią chodzą chyba do podstawówki. Jeżeli uważają że prawdziwy seks to tylko pochwa i nic poza tym to jeszcze nic nie wiedzą o selsie. To jest suuuper jak i każdy rodzaj stosunku.

Gość gość
można i to zarówno i chłopiec i dziewczyna

Gość gość
w sumie raz probowalam. tylko to ja ojego udo.. calkiem mile