Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawiony men men men

Czy atrakcyjne kobiety zdaja sobie sprawe

Polecane posty

z tego ze co drugi przecietny facet bije konia myslac o niej? :classic_cool: Ciekawi mnie to czy babeczki to akceptuja czy jest to karygodne i nalezy o tym glosno nie mowic :( Tak, ja tak robie :classic_cool:

Gość karolkaaaaa
Jak facet "bije konia" xD myśląc o mnie to jest to dla mnie największy komplement ;P

Gość Lolyyyytka
Tak, o ile atrakcyjne dla Ciebie to te typu: http://img002.lazygirls.info/people/staci_diamond_aka_sexy_barbie/staci_diamond_aka_sexy_barbie_staci_diamond_07_rYmaeQj.sized.jpg Jeśli mówisz o dziewczynach wyglądających tak: http://3.bp.blogspot.com/_qDULdRMxwdQ/TCUcWSsm--I/AAAAAAAAAN8/341-Emq9KBI/s1600/pretty+normal+looking+girl.bmp to one nie wiedzą. Ustalmy do kogo walisz :)

Nie bawia mnie napompowane lale silikonem w kazdym mozliwym miejscu. Mowie o kobietach pieknych a nie maszkaronach. Mam w pracy kolezanke bardzo podobna do tej pani: http://2.bp.blogspot.com/-odiyxwtHLT8/Tcv2pRdJqEI/AAAAAAAAAHI/G08JH4Fxa8U/s1600/MTS2_enriquemt0_626984_1901_459449409_jennifer_connelly_H210825_L.jpg I w mojej wyobrazni robimy cuda :classic_cool:

Gość johnzotwocka
lolyytka - ja np. wolę tę drugą ;)

chyba bym nie zdzierżyła ze biedne zwierze przeze mnie cierpi 😭

Gość Lolyyyytka
@Zaciekawiony men men men duży plus dla Ciebie :) Jesteś prawdziwie dojrzałym mężczyzną, BRAAAWO! :) Kobiety prawdziwe, naturalnie piękne często nie zdają sobie z tego sprawy... Kobiety mają skłonność do pomniejszania swojej urody, wpędzania się w kompleksy. Prawdziwa kobieta nie myśli o tym, że ktoś może się tak mocno podniecać jej wyglądem (no jak to?! Przecież mam małe oczy, stopy rozmiaru 42 i szerokie uda!)...

Nie wiem czy dojrzalym bo mam piekna zone [nie wiem co we mnie widzi] :classic_cool: ale fantazje mnie nie opuszczaja a ze mam wieksze libido od niej to trzeba jakos sobie radzic ;) nie zdradzam tylko mecze swoje zwierze :classic_cool:

Wypijajac pijana muche mysle ze moglbym :( Bijac konia, nie wydaje mi sie :classic_cool:

Dopóki myśli o mnie to akceptuję. W innym wypadku jest to karygodne i należy o tym głośno nie mówić:classic_cool:

Pracowałam kiedyś na przeciwko cukierni. Codziennie o 9.30 dziewczyna tam pracująca wchodziła w wielkie, witrynowe okno i zaczynała wycierac szklane półki pod tace i talerzyki z wypiekami. Nie była może piękna, ale miała taki ospało-koci sposób poruszania się, smukłą szyje i bardzo ksztaltny biust. Kiedy zaczynała sprzątać połowa facetów z okolicy robiła sobie przerwę na papierosa. A ona biedna nawet nie zdawała sobie sprawy co im robi z wyobraźnią :D

Gość Lolyyyytka
A to jednak burak z Ciebie. Ja nie wierzę, żeby ktokolwiek walił sobie myśląc o mnie :classic_cool:

Kiedyś opalałam się na balkonie topless. Ktoś zapukał do drzwi, otwieram a tu sąsiadka z góry stoi w progu i krzyczy do mnie"może pani opalać się nago trochę później, mąż miał zrobić mizerię a pani go rozprasza" :D Na szczęście nie rozwiedli się, ale wyprowadzili za jakiś czas. Lubię myśleć, że to przeze mnie:P

mnie ostatnio lekarz poinformował podczas wypisywania recepty ze go rozpraszam :classic_cool: a ja tylko siedziałam :D:D

No bo kto by poleciał na piersi z wrony? Z kurczaka to rozumiem :P

Lolyyyytka ja chetnie o tobie pomysle wprawiajac w wir mojego malego hitlerowca w kasku :classic_cool:

Gość a teraz to co?
cyc w postaci wora z piachem do kolan?

Gość no raczej mucha to
siedzi na smierdzacej kupie :) a do tego pijana olaboga! stawiam ze w klasyfikacji pasztetow zajmujesz szlachetne miejsce na podium :o