Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy-kiedyś-zapomnę

minęło pół roku od zdrady MM a ja ciągle pamiętam i jestem smutna

Polecane posty

Gość czy-kiedyś-zapomnę

Mija pół roku od jego zdrady.Bardzo się stara aby było nam dobrze abym zapomniała.Żałuje bardzo tego co zrobił..Jest teraz bardzo troskliwy, czuły, opiekuńczy jak nigdy wczesniej A le ja nie mogę....Nadal jest mi smutno i ciagle myslę o nich....

Gość czy-kiedyś-zapomnę
smutno mi jak cholera

Gość nie nie nie znajoma
jejku, strasznie ci współczuje, podejrzewam ze cieżko jest zapomnieć i raczej nie wyzbędziesz sie tych mysli zbyt prędko. zostaw go, poszukaj innego. to nie możliwe zebys nadal go kochała

Gość moge tylko współczuc
a jak cie zdradził przespał się z inna ??

yyyy ty jesteś ta dziewczyna, której mąż romansował ze wspólną znajomą?

Gość Eleeena
ja mysle, ze robisz blad i to duzy. Skoro zdecydowalas sie wybaczyc, podjac probe dalszego zycia, to taki stan tego umyslu , stan duszy moze tylko pogorszyc sytuacje. Rozumiem strach, obawy , ale zrob cos dziewczyno, by te mysli smutne odganiac od siebie. Co bedzie , jak sie podda on ? Wiem, ze z boku latwo sie mowi , ale doceniaj kazdy dzien, ktory moze byc poczatkiem dalszego , dobrego zycia. Niektorzy ze zdrady wychodza bogatsi o zle doswiadczenie i tym bardziej docenia wartosciowego partnera. Nie wierze tez w teze, ze kto raz zdradzil, zdradzi nastepny. Moze byc tak, ale absolutnie nie musi. Nagradzaj siebie, daj sie rozpieszczac mu i pracuj kazdego dnia nad swym smutkiem. Spojrz z optymizmem w przyszlosc, bo przeciez nie odeszlas od niego. Pomoz i sama temu zwiazkowi. Powodzenia zycze.

Gość czy-kiedyś-zapomnę
Bardzo dziekuję za słowa otuchy i wsparcia. Bardzo mi cięzko bo zdrada była wyjątkowo perfidna i podła Ale widzę też jak bardzo żałuje tego MM, jak sie stara naprawić swój błąd Tylko czy kiedys uda mi sie zapomnieć??

smutna.......................??????????????? smutek cie oslabia czy czulas zlosc ? czy ja wyrazilaś?

Gość Eleeena
uda. Slowo Ci daje , ze tak. Mialalm w zyciu gorsza sytuacje, gdzie tez byla tragiczna sytuacja, lek i strach ogromny. Zapomnialam po ok 3 latach. Nie chodzilo o zdrade, a gorsza znacznie rzecz. Jesli wszystko bedzie sie dobrze toczyc, zapomnisz , zycie nabierze barw.

Eleeena z calym szcunkiem zdrady nie da sie zapomniec z uplywem czasu mozna zniwelowac jej bol, mozna miec mniejszą "paranoje" mniejszy lek mniejsze obawy ze to sie powtorzy ale to w czlowieku pozostaje na zawsze

Zdrady, kłamstw się nie zapomina. Może minąć ból, szok ale pamięc pozostaje.

Gość zdrad
A ja uważam, że jak raz to zrobi to może następny. Teraz jest mu z tym źle to się stara ale wkońcu może stwierdzić, że czasu nie cofnie i nie będzie tak się przymilał za to całe życie. Jeśli granica zostaje przekroczona to nie ma więcej barier.

Gość POMYŚL SOBIE
no tak to jest w życiu- żeby ktoś się śmiał, ktoś musi płakać. pomyśl, że dzięki Tobie, dzięki takiej jak Ty ja jestem szczęśliwa, bo mój facet wczoraj dostał rozwód :)

Gość Eleeena
ja mysle, ze zapomina sie jednak.Moze od czasu do, czasu przeleci taka mysl, ale i szybko uleci. Wazne , by juz nigdy zdrada nie powtorzyla sie . By pomoc sobie , nie nalezy myslec o tym ciagle, nie maglowac tematu, zyc normalnie. Probowac-moze lepiej powiedziane. Ludzie zapominaja bol po stracie bliskiej osoby, ludzie zyja ze swiadomosci raka,nie myslac o tym ciagle , czesto zapominaja, ze przeszli rozne traumy. Organizm ludzki jest tak skonstruowany, ze mozna wiele rzeczy przezyc, zapomniec ( oczywiscie, ze jak pomyslisz przypomni Ci sie to ) , ale idziesz dalej. Ja tak mysle i tak napewno jest. Inaczej mielibysmy samych smutasow i zgorzknialcow w zyciu.

Gość czy-kiedyś-zapomnę
on mnie zdradzil bo mu sie podobała,a ja w sylwestra popiłam i poszlam spać u znajomych ,bylo ciemno i też ktoś sie do mnie podsunoł pogłaskał pocałował i sex em sie skończyło ale byłam szcześliwa, ale ja go nie zdradziłam ,nie bo jak bym mogła jestem za siebie odpowiedzialna

Gość czy-kiedyś-zapomnę
jakis idiotka podszył nie po demnie dzięki za ciepłe słowa ellena