Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mnbvb

Pampers Premium Care

Polecane posty

Gość mnbvb

Kupiłam paczkę Pampers Premium Care, gdyż podobno miały być super chłonne, najlepsze pieluszki firmy Pampers itp, a teraz tak się zastanawiam czy mi się trafiła jakaś felerna paczka czy te pieluszki to największy bubel świata??? Cienkie są, fakt, ale w związku z tym wiecznie mokre, jedyne pieluchy, które zmieniam co godzinę, a do tego ta jakaś dziwna siatka odchodzi od wypełnienia pieluchy i przykleja się do skóry, no porażka! Paczka mniejsza niż Pampers Active Baby, a cena ta sama. Mam za swoje, bo Active Baby uważam za ideał i zachciało mi się "jeszcze lepszych". A co wy o nich myślicie???

tez ostatnio je kupilam 56 zl za 72 sztuki i nieraz po 2 godzinach calkiem przemaka ... masakra chyba tradycyjne sa najlepsze albo hugissy i o wiele tansze

Gość tikal
bubel nad bublami tez kupilam kiedys w promocji jak Maly mial chyba miesiac. Wszytsko to co opisujesz, siatka przyklejala sie do pupy i powodowala odparzenia.

Gość dla mnie cały pampers to bubel
istniejący tylko dzięki ogromnej propagandzie reklamowej.

Gość olga.w
ja zdecydowanie wolę active ,pampers care miałam tylko jako pierwsze pieluszki .

Gość ojjjj do doopy są
raz dostałam od znajomych te pampersy i były do niczego tak jak mówisz...

Gość olga.w
One faktycznie są cieniutkie ja miałam kupione tylko do szpitala care a potem już tylko active ,które zdecydowanie wolę.

Gość joannawit
Co prawda jestem dopiero w ciąży i nie próbowałam jeszcze na swoim dziecku żadnych pieluch, ale się udzielę w temacie. Moja położna, która sama ma kilkumiesięczne dziecko uważa to samo co Ty, że pampers premium care to bubel. Na pierwszym miejscu stawia pampers active baby (1 i 2 z tej serii to chyba new baby), na drugim dada z biedronki. Mówiła też, że z tymi pampersami premium care to jest podobnie jak z podpaskami z siateczkę - jedni lubią inni nie.

Gość oriętujemy się
ja je bardzo cenię, właśnie za to, że są takie cienkie, a dobrze chłoną wilgoć. może kupiłaś za małe i gdzieś przelatują?

Gość mamama27
raz kupiłam - w promocji - i synek miał na dupce odbity cały ten wzór - ala plaster miodu - reszta była ok ale mały był i mało sikał

Gość kasia!!!!!1
my używaliśmy wyłącznie papmers actiw i nie mają sobie równych.

Gość ja kupuję Dada z biedronki
i nie uważam, że są gorsze od tych wszystkich pampersów i innych RENOMOWANYCH.

Gość ja kupuję Dada z biedronki
i nie uważam, że są gorsze od pampersów i innych RENOMOWANYCH.

Gość xyzzzzzzzzzzzzz
ja bardzo lubię te pieluszki, są bardzo chłonne, w przypadku zwykłych pampersów mała budziła się ze snu jak posikała, a w tych jest super

Gość Mama Nasturcja
Ja akurat co do tych się nie wypowiem, ale używaliśmy Active Baby a potem przerzuciliśmy się na Dade, synek już teoretycznie duży (11 msc) wiec pupa juz nie tak baardzo wrażliwa jak z początku. Ostatnio kupiłam Pampers Sleep and Play takie w pomarańczowej paczce i cenowo wychodzą prawie tak jak Dada, 42 pieluchy za 32 zł, a jesteśmy zadowoleni, są chłonne, pupa nie jest mokra, nie przesikuje mały :-)

Gość ktokolwiek widział ktokolwiek
Sprawdź datę przydatności. pierwsze słyszę. jak dla mnie i moich dzieci są najlepsze i bardzo się cieszę,że są już 3 i 4.

Gość mnbvb
Dzięki za odpowiedzi dziewczyny. Ja naprawdę nie wiem dlaczego niektóre z was nazywają je chłonnymi. Wprawdzie nie przemakają (w sensie ubranie jest suche), ale ta "wata" w środku po godzinie jest jak zamoczona i wymięta chusteczka higieniczna. Dada lubiłam 2 i 3, były równie dobre jak Active Baby. Ale teraz mam 4 i już mi się tak nie podobają, są chłonne ale jakieś twarde. A te pomarańczowe pampersy (Sleep and Play) - też nie należą do moich ulubionych. Jeśli np Active Baby zmieniam co 3 godziny, to te muszę co 2. A dziś spróbowaliśmy z ciekawości Bella Happy 3d Flexi System i są bardzo fajne. Mogę z czystym sumieniem polecić, bardzo podobne do Active Baby, a dałam chyba 39zł za paczkę 54szt. Ale podobno takie fajne są tylko od rozmiaru 4 w górę.