Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

czy ma ktoś może propozycję jakiejś pracy dla dziewczyny uczącej się wiek 18/19 lat miejscowość Bielsko-Biała

Gość ech..........
z praca ciezko kochana... Jak u mnie w branży kicha to wszedzie musi byc masakra...Az z ciekawosci wpisalem biedronka na info pracy. na 1 miejsce na kasie w zielonej górze 500osób. Kurwa kosmos... Dla info ja robie powiazanie it elektroniki i medycyny. I jesli u nas jest krucho to w państwie total kurwa. A z swojej branzy w ciagu 6 mies bylo moze 10 ogloszen. Tak że na nic jak ulotki i telemarketing nie licz. Bo pewnie sie nawet do tesko do ukladania towaru nie dostaniesz

Gość jagodawernowska
ale ją pocieszyliście :/ nie ma co. Nie przejmuj się tylko próbuj znaleźć pracę. nie licz na to, że ktoś przyjdzie do ciebie z propozycją pracy, ale jeśli się ogarniesz i poszukasz, to myślę, że masz nadal szansę coś znaleźć. Jak chcesz, to na pocieszenie możesz sobie przeczytać tu http://tiny.pl/hj1xn na pocieszenie trochę, że nie tylko wykształcenie się liczy, ale głównie chęci i zapał do pracy ;) a jak nie znajdziesz w Bielsku, to możesz przecież poszukać w okolicach ;) powodzenia w poszukiwaniach i uszy do góry