Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krymcia

karczma Bida

Polecane posty

Gość krymcia

czesc :) czy ktos z Was miał wesele w Karczmie Bida?

Gość magda z olkusza
ja byłam na weselu koleżanki i jeśli chodzi o jedzenie to było pyszne i duże porcje, choć podobno chodzą pogłoski, że tych dużych porcji klienci nie dojadają, więc w kuchnia wrzucają z powrotem do gara :o to się tyczy pierogów i tych ich sławetnych ziemniaczków :) I uważaj, bo u niej np. okazało się tak, że miała wesele na górze, a na dole równocześnie było inne, no i muzyka się nakładała, nie mówiąc o tym, że goście później mieli jakieś kwasy między sobą :o

wiem ze wesele mamy tylko my na gorze na dole nie ma nikogo. moze dlatego ze termin zimowy teraz 04.02.2011

ja wiem czy to taki rewelacyjny lokal na wesele ? mówimy o luleskiej ?

Hej! Ja mam tam termin na wrzesien (w tej kolo Olkusza) wesele planowane na okolo 100 osob, wiec bedzie na dole. Napisz prosze jak wrazenia!

Opinii o weselu w bidzie jest strasznie mało, więc postanowiłam podzielić się z Wami moimi doświadczeniami. Wesele postanowiliśmy zrobić w Bidzie nigdy nie będąc tam na czyimś, nawet nie słyszeliśmy opinii innych na temat tego typu imprez organizowanych w karczmie (lubiliśmy czasem wpaść tam na dobry obiad). Zaraz po tym jak pierścionek zaręczynowy wylądował na moim palcu poszliśmy do pani manager ustalić termin (bez oglądania innych lokali i porównywania ofert) i dzięki Bogu - zaoszczędziliśmy całą masę czasu i stresu. Jedzenie było przepyszne i bardzo różnorodne, obsługa bardzo miła i niesamowicie szybka. Wystój karczmy elegancki, ale nie tracił nic ze swojego góralskiego klimatu. Nie ma ani jednego punktu, którego można byłoby się przyczepić. To, że lokal był otwarty nikomu nie przeszkadzało, kiedy jeden z "obcych" chciał wkręcić się na wesele managment karczmy zareagował błyskawicznie. Polecam serdecznie! PS. Pamiętajcie, że dobry lokal to tylko 1/3 sukcesu wesela, cała reszta należy do orkiestry, gości i oczywiście państwa młodych :)

Gość straooonika
otwarty lokal to coś najgorszego co może być