Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkaa1122

dlacego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość kkaa1122

nie diała mi literka ... wiec dlatego błedy. miałam ciae agronna cała w strachu tylko łóko leki i nie ciesyłam sie tylko martwiłam non stop. tera mam synka ma on 3mies i co???? i podejrenie ciekiej i nieulecalnej choroby mogu. nie mam checi byc na tym swiecie ....

Gość Bardzo mi przykro
Nie ma słów aby cię pocieszyć , może jednak jest nadzieja? Szukaj lekarzy czytaj może da się coś zrobić?

Gość kkaa1122
mam nadieje. cały cas...

bardzo Ci współczuję :( Mam nadzieję, że to jednak błędna diagnoza! Matko, aż nie wiem co pisać i jak Cię pocieszyć :(

Gość jablo
Beatka i Ty niby jesteś szefem? Współczuję pracownikom. Czytaj ze zrozumieniem zarozumiała frajerko. Autorko nie znam słów pocieszenia. Walcz i nie poddawaj się.

Gość kkaa1122
płace ryce i wyje wrec DLACEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ON JEST PIEKNY KOCHANY MÓJ SYNEK.... ciescie sie tym co macie. dam rade dla niego. podrawiam pa pa

Gość c77777777777--
kochana :( tule cie.... w bolu ..... :( a dlaczego mialas ciaze zagrozona?

Gość kkaa1122
w ciay plamiłam brałam leki i odpocywałam. wsystkie badania o.k badania usg mogu synka o.k serce o.k wsystko dobre. porem on sie preiebił pobyt w spitalu i tam usg mógu; podejrenie niewykstałconego połącenia miedy półkulami. potem kolejne usg i pani mówi e dla niej to dolna granica normy ale wsedie ??? bo pewna nie jest. Diś mam wiyte u jednego najlepsych neurologów moe bedie dobre musi być!!! ja jestem wrakiem cłowieka nie pogode sie tym nigdy!!!!! on ładnie reaguje na abawki usmiecha sie do mnie.... ale ta choroba polega na tym e jego rowój nagle moe ale niemusi sie atrymać. cytałam , e niekture dieci są nawet uposledone umysłowo nie chodą nie mówią..... Mój synuś musi być drowy!!!!!!! MUSI!!!!

Gość kkaa1122
serce mi pęka niech to nikogo nie spotka bo to ból który ledwo mona udwignąć.

Gość hvmjolka
będzie dobrze ! znam dziecko, które ma tą samą wadę mózgu, jest intensywnie rehabilitowany od urodzenia teraz ma 7 lat, jest bardzo mądry i fajny, jedyna wada to to, że nie nauczył się mówic, ale wszystko rozumie, umie pisac, czytac, zna język migowy, dobrze słyszy

Gość kkaa1122
a to diecko ma ageneje cy hipoplaje?

wyłącz kompa i uruchom od nowa. Literka powinna zadziałać, chyba że masz zepsutą klawiaturę. A tak nie mam ochoty czytać.

Gość też mama
tak mi przykro. moja córcia ma 3,5 miesiąca. nie umiem wyobrazić sobie co czujesz :( będę trzymać za Was kciuki kochana! za siłę dla Ciebie i zdrowie dla synusia :) napisz jak będziesz po wizycie, będzie dobrze!!!

Gość kkaa1122
jesteśmy po wiycie. Pani dr. nauk medycnych po badaniu synka stwierdiła wsystko o.k i badanie mamy wykonać ponownie gdy ten radiolog który je wykonywał bardo cesto wyolbrymia pewne sprawy. Powiediała mi e ona wiele widiała jest dr bardo i długo mam jej aufac bo wie co mówi i byc dobrej myśli. w lutym ponowne usg . Troche mi lepiej ale nadal jest ogromny strach.....

Gość kaftanik niebieski
kup se nowa klawiature, bo ciezko cie zrozumiec

Gość kkaa1122
brakuje tylko 1 literki która jest ostatnia a w afabecie ito ws...ystko.

Gość Mama Nasturcja
Ja tam wszystko zrozumialam, nie przesadzajcie :-) fAJNIE ŻE jest wszystko OK, na pewno będzie dobrze. Ale swoje przeżyłaś, nie wyobrażam sobie takiego strachu...