Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko spokojnie proszę...

Lubicie swoją pracę??

Polecane posty

Gość tylko spokojnie proszę...

Jeśli nie, to jak sobie z tym radzicie? Coś robicie, żeby ją polubić lub jak się motywujecie?

Gość pshotka
dzis nie mam pracy i mam przez to depresje ale kiedtś modlilam sie zebym mogla odejsc z pracy wiec docen co masz i dziekuj ze masz

Gość Eeerrr...
Ja bardzo lubie swoja prace:)

Gość ZonaDominikaa..
Ja nie lubie swojej pracy, ale lubie ludzi z którymi pracuje dlatego trudno mi z niej odejsc;)

Gość gg65
ja tez nie lubie, ale z checia bym zostala, tylko ze sie nie sprawdzam wiec i tak mnie wywala:(

Gość aneta_klisska
A czy w Waszej pracy jest coś takiego jak pakiety socjalne- czyli pakiet do centrum medycznego, karnety na siłownie, baseny ? Czy Wasi pracodawcy dbaja tak o Was?

Gość ja nie lubie swojej pracy
oraz ludzi pracujacych ze mna, sa strasznie falszywi:O a i obowiazkow mam wiecej za mniej pieniedzy czyli najnizasz krajowa a pakiety sa, mam karnet na basen

Gość ja nie lubie swojej pracy
oraz ludzi pracujacych ze mna, sa strasznie falszywi:O a i obowiazkow mam wiecej za mniej pieniedzy czyli najnizasz krajowa a pakiety sa, mam karnet na basen

Gość nastepny nieuk
Bylo tak kiedys,dzisiaj albo sporadycznie prywaciarz dba o takie standardy albo kopalnie i huty gdzie jeszcze czesciowo upanstwowione. Nie znam innych przypadkow.

Gość feeeeeeee
pakiety sa w duzych firmach, ja jestemw prywaten małej i nie mam, moja praca jest np nudna, nie moge powiedziec ze jej nie lubie bo atmosfera jest normalna, a ludzi mało, raczej siedze sama w biurze, zarobki spoko