Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Gość tusia5
moja ma 6i pol miesiaca i budzi sie sie w nocy od jakiegos czasu mimo,ze na wieczor je kaszke ryzowa naturalna plus pol sloika owocow.

Gość nie chce spać
nie dawaj jej owoców na noc! bo to "zasysa" u niej głód, wiesz o tym? Szybko podnoszą cukier we krwi ale i szybko ten cukier opada i stad napady głodu

Gość wakacjee 2011
Przecież to maleństwo jeszcze! Chce mleka, daj mu mleka. Nie eksperymentuj tylko dlatego że ci się wstawać nie chce! Mój ma pół roku i nadal 2-3 pobudki to norma (zasypia o 19.00.)

Gość mamama27
mój jadł tak jakoś do 7 m-ca życia - teraz ma 15 m-cy i mimo że już nie je to i tak się budzi, kręci i trzeba być obok..

Gość mama dwojeczki
A ile wypija mleka na raz w nocy? Jesli malo, tak ok. 20-30-40 ml to moze budzi sie z przyzwyczajenia. Moj synek tak mial, wiec majac 4,5 miesiaca po prostu w nocy zaczelam podawac mu wode za rada pediatry i po 3 nocach przestal sie budzic. I nie piszcie mi, ze to malenstwo bylo i potrzebowalo tych 30 ml :) On zawsze byl bardzo duzym facetem, teraz majac 2 lata i 4 miesiace ma rowno 100 cm wzrosty i wazy 18 kg :) Corcia moja ma niecale 3 miesiace i od miesiaca nie budzi sie w nocy. Tzn. budzi sie ok. 24.00-24.30 wypija tak miedzy 150, a 180 ml i spi do 6.00-6.30. Takze sa dwie opcje: albo budzi sie z przyzwyczajnia (chociaz w zasadzie malenstwo jeszcze, wiec nie wiem czy taka opcja wchodzi w gre), albo sie faktycznie nie najada.

Gość wakacjee 2011
Zgadzam się, jeśli wypija jakieś mizerne ilości to można to jakoś obejść, ale myślę że autorka by o tym wspomniała. U nas każda pobudka to 120-160ml więc muszę zacisnąć zęby i wstawać :)