Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaM

chłopak wmawia mi zdrade

Polecane posty

Gość smutnaM

moj chlopak ciagle doszukuje sie zdrady z mojej strony.. wmawia mi ze z kims flirtuje,ze kogos mam,glupio dogaduje.Mowi ze kiedys i takj go zdradze,ze znajde sobie innego.Nigdy go nie zdradzilam ani nie zawiodlam jego zaufania.W przeszlosci byl zdradzany i teraz wszystko odbija sie na mnie.. jest jakas szansa na taki zwiazek? kocham go bardzo ale coraz bardziej mnie to meczy jestesmy ze soba ponad rok a ja juz tyle nie slusznych oskarżen sie nasluchalam :(

Gość mortadelaaaa
pusci cie w trabe przy pierwszej okazji :classic_cool:

Gość smutnaM
dodam tylko, że on ma na imię Azor

Gość smutnaM
"dodam tylko, że on ma na imię Azor" ja tego nienapisalam;/ niepodszywac sie

Gość smutnaM
właściwie to jedyną żywą istota z jaką miałam poza nim kontakt cielesny był mój jamniczek. to chyba nie zdrada? :(

Gość też przerabiałam takiego
faceta. Notorycznie awantury i sceny zazdrości o nic. Doszło do tego, że jak miałam okienko na studiach to siedziałam na uczelni jak ciołek, zamiast iść ze znajoymi np. do kawiarni, bo jaśnie pan podejrzliwy robił naloty. Ostatecznie zmęczona licznymi podjerzeniami i oskarżeniami, które nie miały żadnych podstaw uznalam, że skoro i tak mnie podejrzewa to skoczę w bok. Nie twierdzę, że czulam się lepiej. Powiedziałam o wszystkim. Moim zdaniem taki związek nie ma szans na przetrwaine, bo on raczej sie nie zmieni, a Ty pewnie nie będziesz tego znosić w nieskończoność. Powodzenia!

Gość smutnaM
właściwie to jedyną żywą istota z jaką miałam poza nim kontakt cielesny był mój jamniczek. to chyba nie zdrada?

Gość jest,mi,smutno
mysle ze wasz zwiazek ma szanse przetrwac ale Ty musisz byc cierpliwa i silna... Przed Toba byl w dlugim zwiazku... lecz pozniej zostal skrzywdzony.. wiec z jednej strony nie mozna mu sie dziwic.. ale z drugiej to juz przeszlosc od ktorej musi sie raz na zawsze odciac...

Gość smutnaM
właściwie to jedyną żywą istota z jaką miałam poza nim kontakt cielesny był mój jamniczek. to chyba nie zdrada? haha ale smieszne.daj swoj nick a nie moj

Gość smutnaM
poza tym robi stójkę na rękach jednocześnie próbując chwycić czlonka ustami :O

Gość abc nie ujawnie sie
dziewczyny, nie bądźcie głupie. uciekajcie z takich związków gdzie facet jest chorobliwie zazdrosny i podejrzliwy. nie będziecie miały życia z takimi, a po ślubie zacznie wyzywać...

Gość smutnaM
juz sie raz zdarzylo ze mnie wyzwal a nic nie zrobilam..

Gość abc nie ujawnie sie
a mój biega nago po lesie i płoszy cietrzewie