Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okopkoedf

Jak działa krem do depilacji?

Polecane posty

Gość okopkoedf

on powoduje ze wloski calkiem wypadaja z cebulkami czy jakos łamie te włoski? Użyłam wczoraj pierwszy raz, miałam włoski takie nawet nie pół cm, tak na oko usunął mi mniej jak połowę włosków no tzn przerzedził troche, ok spoko słyszałam że nie będę miała gładko na zero po pierwszym razie. Dzisiaj użyłam ponownie i przy ściąganiu tą szpachelką miałam wrażenie że te włoski co schodzą są jakby odłamane a nie wyrwane, tak jakby kruszyły się pod ruchami szpachelki a nie wychodziły całe. Jak to w końcu jest? No i po dzisiejszej depilacji troszkę mnie piekło więc jutro zrobię sobie przerw, włosków znowu jest mniej ale dalej są :O Depilacja była miejsc intymnych

Gość DeWtooon
Depilacja przy użyciu kremu Revitol Hair Removal Cream oznacza, że na zawsze możesz pożegnać się z maszynkami do golenia, woskiem czy też laserem. Dlatego ja go zamawiam regularnie z http://www.revitolhairremoval.pl jest stosunkowo niedrogi jak na takie efekty!!

Gość gleedys
Krem tylko rozpuszcza włos który jest na powierzchni. Cebulki zostają nienaruszone.Nie wszystkie od razu bo jedne zdążą sie rozpuscic a inne nie

Gość ixyyyyyyyyyyy
a niby jak ma ci je wyrwac z cebulkami? jak chcesz to idz na wosk, laser ale nie oczekuj od kremu, ze ci je wyrwie