Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuzanna Amelia #####

schlaliście się kiedyś do nieprzytomności ?

Polecane posty

Gość Ja wiem swoje i kropka
Tak, i moja mama o tym nie wie bo nie wiem co by to bylo(mam nadzieje ze jak to przczyta to mnie nie rozpozna:pa tez czasami na kafee luka

Gość Ja wiem swoje i kropka
Nie ma mnie za swietą,ale niech wie swoje a ja swoje :D

Gość a tuilre
ja sie kiedys tak schlalam,ze wsiadlam na rower i pojechalam do domu,a dojechalam do przydroznego rowu:) najlepsze ze jakis koles jechal za mna i az sie zatrzymal zeby sie ze mnie posmiac.Pech chcial ze byl to moj kumpel i sprzedal cala hostorie dalej. Ale mi narobil siary :D i kilka razy urwal mi sie film,najlepsze po takiej bombie to spojrzec rano na liste polączeń...:D

Gość ^Zuzanna Amelia , moze
choc Ty sie opamietaj i nie lansuj sie tak jak ta krowa Fiku, Violetta czy Zaba. Miej oleju troche w glowie , bo normalnie rzygac sie chce , jak was ciagle z widze z tematami z dupy wyjetymi. Ogarnij sie dziewczyno.

Gość nie ma to jak z rana
sobie ulzyc :)

Gość ram pappapam
ehh, tak 0.4 na słońcu i 2 piwa zrobiły swoje.... i tak w lasnie stracilam dizewictwo, powiedzcie czy moze byc coś gorszego?.... :o

Gość Zuzanna Amelia #####
On - Twój organizm miał opory przed taką ilością alkoholu

wlasnie ze nie mial oporów usiadlem do butelki okolo 1 nad ranem w skonczylem litra wodki plus zakaski pilem do okolo 3 nad ranem o 9 wstalem chyba nie mogolem podniesc powiek

wlasnie ze nie mial oporów usiadlem do butelki okolo 1 nad ranem w skonczylem litra wodki plus zakaski pilem do okolo 3 nad ranem o 9 wstalem chyba nie mogolem podniesc powiek