Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żenada na początku roku

pierwszy raz dzisiaj bylam u ginekologa - WSTYD I KOSZMAR!

Polecane posty

miałam postanowienie noworoczne - mam 20 lat czas isc do lekarza tej specjalnosci. nie wiem czemu lekarz byl calkiem przystojny i nie stary i sie podnieciłam, siedziałam na skórzanym fotelu z gołą pizdeczką i zrobiłam sie mokra, wtedy on włożył palec...był zażenowany ale nic nie powiedział pewnie uznał mnie za dziwke. kobiety powiedzcie mi czy wam też sie tak kiedys zdarzylo? :(

Gość hehe mnie to raczej nie spotka
ło ale nawet gdyby to bym sie tym nie przejmowala kiedys mialam robione usg ale w pochwie od srodka i tez dosyc przystojny lekarz jezdzil mi w srodku tym sprzecikiem i noga mi okropnie drżała a lekarz na to" drażni?" heh nie bylo to raczej z podniecenia ale ze stresu ale nie przejelam sie tym

Gość nosem w kałuże
hahah :D

Gość nosem w kałuże
szkoda ,że się na Ciebie nie rzucił :d to by było fajniejsze :D

pewnie pomyslal że jestem jakas napalona dziwka :( bo nie miałam nawet cnoty :(

Gość Gfuijhb
Przypau yak chooy

Gość Śliczna Edzia....
Przestań, nie raz tak mam i żyje. Przecież ilość śluzu zależy od dnia cyklu.

Hahaha, dobre :D Ja chodzę do starego i czasem do kobitki, nie miałam takich 'przygód' i nie chcę mieć : PPP

Gość mariusz01
Podniecenie u lekarza Dermatologa, odwiedziłem dzisiaj dermatologa,(swędziało mnie za napletkiem już od dwóch tygodni), umówiłem się na wizytę, otworzyła mi bardzo atrakcyjna Pani Dermatolog (czarnula, 40-50 lat),ja mam 25, kazała mi opuscić spodnie, i ściągnąć skórkę z małego, od razu mi stanął ale nie mogłem odsłonić główki bo byłem jeszcze suchy, walczyłem trochę, ona powiedziała żębym ostroznie bo szkoda takiego sprzętu, zaczęła go oglądać od góry i od dołu, i wtedy wytrysnąłem, ledwo zdążyłem zasłonić żeby nie poleciało na nią,byłem cały czerwony ze wstydu, podała mi chusteczki zebym go wytarł, stałem jak palant z opuszczonymi spodniami, w końcu zmiękł i mogła go obejrzeć za napletkiem i wędzidełkiem,(miała rękawiczki jednorazowe), zapytała z takim usmiechem kiedy był ostatni kontakt, powiedziałem prawdę że ponad rok temu, a nona na to czy często się masturbuję i że pyta jak lekarz, ja mówię że 2-3 razy w tygodniu po 2-3 razy (wytryski), a ona pyta " w jaki sposób to robię", powiedziałem że najczęściej opieram zwiniętą dłoń na kanapie lub stole, wkładam tam małego i symuluję stosunek,(oczywiscie walę konia normalnie też najczęściej), (znowu mi stanął), ona żebym to pokazał, więc oparłem dłoń na jej fotelu, (stała obok przygladając się z uśmiechem), a ja poruszałem tyłkiem jakbym posuwał jakąś lalę,chciałem tylko pokazać a Ona mówi żebym skończył jak należy, doszedłem i spusciłem sie w chusteczkę znowu, potem powiedziała że nic tam nie widzi, i że "każdego tak wypytuje" !?, i nigdy nikt tak nie pokazywał że w ten sposób to robi, przepisała mi jakieś mydło specjalne i dała z uśmiechem wizytówkę mówiąc żebym się tak nie krępował przy następnej wizycie u Niej i przyszedł na kontrolę za tydzień

Gość mariusz02
Podniecenie u proktologa Przy oględzinach odbytu skupałem się i miałem też orgazm.

Gość materonka
widac ze są wakacje :) dzieciiiiiiiiiiiiiii sie nudzą:D:D