Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alone4ever

Studia... Doradźcie coś...

Polecane posty

[cześć] ehhh tak się zastanawiam co z sobą zrobić... mam prawie 24 lata, studiowałem zaocznie przez ponad 1,5 roku administrację, ale zrezygnowałem gdyż miałem tego dość :o zupełnie mnie to nie interesowało i dałem sobie z tym spokój. Przez cały czas gdzieś pracowałem teraz zresztą też, ale jakoś tak źle się czuję, tak jakbym był gorszy [zły].... o_0 z tego powodu że nie dokończyłem studiów :( wiem że papier z tej uczelni po tym kierunku tak na prawdę niewiele dałby... ale byłby... wszyscy praktycznie idą teraz na jakieś studia i większość jak mniemam również je chyba kończy ?! i tak się zastanawiam co by tu zrobić ? z jednej strony chciałbym iść na jakieś studia ( już pomijam wyrzuty jakie robią mi rodzice ) ale też iść na jakiś kolejny beznadziejny, masowy kierunek by tylko mieć to wyższe wykształcenie :| ( niestety kierunki ścisłe w moim wypadku odpadają :( mam wątpliwości czy pakować w to kasę i czas ? zresztą od dłuższego czasu planuję opuścić "zieloną wyspę" a za granicą nikt polskich dyplomów nie bierze na poważnie.... ech, coś czuję że znów się opisałem i nikt nie odpisze bo za długie :P i decyzję i tak będę musiał podjąć sam.... ale tak chciałem poznac Wasze opinie na ten temat ;) peace out [cześć]

Gość kermaczka
politykę społeczną być ogarnął chyba a to nie taki zły kierunek wcale.