Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jużpłaczę

Figura po ciąży a geny?

Polecane posty

Gość jużpłaczę

Przed ciązą zawsze miałam niedowage. Czyli przy wzroscie 160 wazylam 46kg, teraz po ciązy przy tym wzroscie waze 57 czyli strasznie dużo. Nigdy nie miałam problemow z nadwagą zawsze niedowaga, moj tata jest chudy moja mama gruba no i widać ze u mnie strasznie zwolnila przemiana materii dosłownie zaraz po ciazy. Czy jest szansa zeby np nie wiemrobic cos aby nie isc w slady mamay, cz to poporstu jest nieuniknione bo to geny?

Gość fgdgfhgjghkjhk
jak cchialas dzieciaka to masz!

Gość fghdg
poczekaj az się hormony ustabilizują i normalnie możesz sie odchudzać

czesto osoby otyle tlumacza sobie tak, ze to geny powoduja, ze wygladaja tak, a nie inaczej i ze nic nei da sie zrobic. wlasnie sie da - tylko niektorym przychodzi z latwoscia bycie szczuplym, inni musza ciagle uwazac na to, co jedza i jaki tryb zycia prowadza nie lam sie - tylko od ciebie zalezy, jak bedziesz wygladac

Gość ruda małpa xx
Geny to nie wszystko!! Masz niewielką nadwagę, której łatwo możesz się pozbyć. Zdrowa dieta i dużo ruchu - to pomoże Ci wrócić do szczupłej figury.:) Wiem, co mówię. Moi rodzice to istne "beczki", a ani ja, ani moje dwie siostry-nie mamy nadwagi. A jesteśmy pod czterdziestkę i rodziłyśmy po dwoje dzieci...:D

Gość ruda małpa xx
Geny to nie wszystko. Zdrowa dieta i dużo ruchu- to pozwoli Ci zrzucić te parę kilo nadwagi(a przy okazji ujędrnić ciało). Moi rodzice to istne "beczki", a żadna z nas- trzech córek nie ma nadwagi. Rodziłyśmy dzieci i mamy "pod czterdziechę" a genetycznego sadełka brak...:D Uszy do góry :)

Gość ruda małpa xx
Geny to nie wszystko. Zdrowa dieta i dużo ruchu- to pozwoli Ci zrzucić te parę kilo nadwagi(a przy okazji ujędrnić ciało). Moi rodzice to istne "beczki", a żadna z nas- trzech córek nie ma nadwagi. Rodziłyśmy dzieci i mamy "pod czterdziechę" a genetycznego sadełka brak...:D Uszy do góry :)

Gość ruda małpa xx

Gość ruda małpa xx
Znowu się kafe pieprzy...:O