Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PulchnaASIA

NAJPIERW KOCHAŁ A TERAZ STRASZY DONOSEM

Polecane posty

Gość PulchnaASIA

Mam problem. Miałam zawsze problem z chłopkami. Mimo, że jestem okrągła i ubranie zajebiście upina się na moim ciałku to problem z facetami był i jest. Poznałam kilku chłopaków i każdy mnie zostawiał. Jednen powiedział jak zobaczył mnie w pełnej okazałości że mu nie staje a tak woglę jest gejem i chciał spróbować z dziewczyną. Jednak poznałem zajebistego faceta. Przystojny i wyluzowany taki trochę cwaniak ale takich lubię. Okazało się, że ma żonę która jest głupia i dziecko. Jednak mówił że ma jej dość, że jesteś szmatą i woli mnnie i chce zabrać od niej syna. Poszłam z nim do łóżka mimo, że nie doszło do stosunku bo mu nie stanął, ale dzięki sprawnemu językowi zrobił tak że poczułam się jak w niebie. Problem w tym, że cała sprawa wydała się, a on wyparł się wszystkiego i zagroził że poda mnie do sądu że go wykorzystałam, bo on niczego nie pamięta!!!

Gość PulchnaASIA
Do tego porozpowiadał znajomym, że ja tak gadam i że z takim 100 kg pasztetem nawet by nie wyszedł do miasta, a co mówić o spalaniu patelasi.

ale sie dalas wydymac. nie wierze ze takie historie sie naprawde sie dzieje. prowo? ee tam i tak powiem co wiem, dlaczego by nie odwrocic sytuacje? powiedz ze to on chcial Cie zgwalcic ale mu sie nie udalo bo z nerwow mu nie stanal i zagrozil ze powie wszystkim jak wygadasz co chcial zrobic :D powodzenia

Gość PulchnaASIA
Właśnie wszystkiego dowiaduje się od znajomych bo on milczy i wypiera się. Mieszka w mieszkaniu swojej żony i ona może go wywalić bo ona tam jest zameldowana i na zarabia, a on głównie chodzi i się włuczy.

Gość PulchnaASIA
Ja pochwaliłam się znajomej, a ona i jej chłopak wygadali jemu. Tzn zapytali się czy to prawda. Ja to mam szczęscie albo gej albo żonaty. Jestem załamana dość że mam ostrą nadwagę, nikt mnie nie chce to zawsze mnie traktują jako sponsora, bo każdego musiałam utrzymywać.

hmm skoro milczy to znaczy ze sie wstydzil, chlapnal Ci tylko minetke, nawet mu nie stanal... to czym na sie chwalic

Gość PulchnaASIA
Nawet w łóżku nie sprawdził się. Teraz wiem, że jest kłamcą.

Gość PulchnaASIA
Dokładnie ja zarabiam i stać mnie, a on nie. Sra się, a trawa mu mózg wypaliła. Mam dumę, to że jestem jaka jestem nie przeszkadza mi. W przeciwieństwie do jego żony na moim ciałku ubrania upinają się, a nie wiszą.

Gość zwykłyfacetuk
hehehe ale zrobił cię w dupę. Ja nie mogę

Gość PulchnaASIA
Do tego dziś usłyszałam, że nie mam patelasi tylko WOKA! Jak mam do tego się odwołać, co robić?

Gość hektor666
heheheheh dobre!!! to ty ładną musisz mieć tam......