Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezorientowanaaaa

czy powinnam mu o tym powiedziec czy nie?

Polecane posty

Gość zdezorientowanaaaa

Jestem z chlopakiem juz ponad 3 lata, jestem jego pierwszym powaznym zwiazkiem, przede mna mial dziewczyne 3 miesiace, ktora niezle go wystawila i rozstali sie...wydaje mi sie jednak, ze on nadal cos do niej czuje, zawsze mowil tylko o niej o innych swoich bylych nigdy. Rok temu rozstalismy sie na jakis czas i wiem, ze on do niej pisal i gadali na facebooku, gdy do siebie wrocilismy jakos sie to skonczylo. Wczoraj siedząc u niego komputerze sprawdziłam mu historię, wiem, że nie powinnam tego robić, nie spodziewałam się tam nic znaleźć, ale coż oglądał wszystkie jej zdjęcia, była tam również wiadomość do/od niej, której nie mogłam otworzyć z historii bo ją usunął. Kiedy wrócił byłam maksymalnie wkurzona, ale nic nie powiedziałam, jak uważacie, powinnam powiedzieć, że wiem? wtedy on będzie się bardziej pilnował itd, a ja nie będę już mogła sprawdzić czy takie sytuacje się powtarzają, czy wszystko mu powiedzieć? wtedy obrazi się, że grzebie w jego rzeczach. Jestem na maksa wkurzona, bo w tym czasie kiedy wymieniali tę wiadomość my byliśmy pokłóceni, jak widać znalazł sobie pocieszenie. Poza tym nie mogę zrozumieć czemu on z nią utrzymuje kontakt?

Sama wczoraj bez powodu oglądałam profile moich byłych i nic z tego nie wynika :) Ale powinnaś być czujna i na razie nic nie mówić, zobaczysz co będzie.

Gość zdezorientowanaaaa
Ja rozumiem oglądanie..ale po co do niej pisze? Nie wiem czy to była pojedyncza wiadomość, czy czat....mam złe przeczucia, mimo, że staram się to bagatelizować.....teraz sobie kojarzę jeszcze jak on mi na sylwestra powiedział, że ma zaproszenie na sylwestra do olsztyna, ja nie zapytalam do kogo, ale moze do niej;]

Nie panikuj, Ty też możesz rozmawiać z każdym. Jeśli będzie chciał odejść od Ciebie nie potrzebuje do tego żadnej dziewczyny, ani nowej ani byłej. Więc jeśli ma to zatruwać Twoje życie lepiej od razu z nim szczerze porozmawiaj. No chyba że umiem normalnie żyć i czekać wtedy zaczekaj co będzie :) Z tym z tego co piszesz że nie wydaje mi sie żebyś umiała.

Nie panikuj, Ty też możesz rozmawiać z każdym. Jeśli będzie chciał odejść od Ciebie nie potrzebuje do tego żadnej dziewczyny, ani nowej ani byłej. Więc jeśli ma to zatruwać Twoje życie lepiej od razu z nim szczerze porozmawiaj. No chyba że umiesz normalnie żyć i czekać wtedy zaczekaj co będzie :) Z tym z tego co piszesz że nie wydaje mi sie żebyś umiała.

Gość A moje zdanie.....
Myślę, że on cię robi w balona i sprawdź to dobrze. Wydaje mi się, że jesteś dla niego taką "zastępczą",a w razie gdyby to wróci do tamtej. Musi coś dla niego znaczyć skoro się z nią kontaktuje

Gość zdezorientowanaaaa
Byłam na zastepstwie 3 lata? Chyba małoprawdopodobne, on był z nią tylko 3 miesiące, ale potraktowała go dosyć okrutnie i on bardzo to przeżył. Tym bardziej nie mogę zrozumieć po co ten kontakt. Zawsze byłam o nią cholernie zazdrosna, nie wiem czy słusznie, bo podobno naszych największych wrogów mianujemy sobie sami, ale zawsze coś mi w głowie mówiło, żeby być ostrożną.