Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta z drugiego planu

siostra męża

Polecane posty

Gość Multimedia
wiesz, doskonale rozumiem Twoj bol i rozgoryczenie, ale dziwi mnie jedna rzecz, mianowicie dlaczego obwiniasz o cala sytuacje te siostre?! "czy normalna i odpowiedzialna siostra pozwolilaby..." kochana, moim zdaniem tu problem tkwi w Twoim mezu! to on sie ozenil i powinien byc teraz bardziej zwiazany z Toba, to on powinien zmienic nastawienie (to tak jak o zdrade zawsze obwinia sie kochanke, a nie meza, bo jest aniol) pomysl o tym!

Gość nefretette233
Mam podobny problem, tylko, że ja nie jestem jeszcze żoną. Ale widzę, że jego siostry (dwie) są ważniejsze. Ze mną na zakupy nie, bo przecież ja mam swoje auto, poza tym jego to nudzi. Z siostrami chodzi po sklepach bo musi być ich szoferem. Co najgorsze one mają bardzo dużo czasu, bo obie przed 40 panny bez większych perspektyw na jakieś związki i w swoim bracie a moim narzeczonym widzą wszystko. Przykreci, przestawi, wniesie coś do mieskzania. Obie mają prawo jazdy ale nigdy nie jeździły i już nie będą bo mają jego. Okej na razie nie mieszkamy razem, ale on jest na każde ich zawołanie. Odwozi po pracy do domu. Po weekendzie znów odwozi z powrotem do miasta. Robi dla nich wszystko. Oczywiście one też mu się jakoś odwdzięczają. Obie pracują i powiem szczerze, że go 'przekupują'. Ostatnio dostał jakieś mega drogie perfumy i kurtkę za 700zł. Przecież ja w życiu nie wydałabym tyle dla niego na prezent. Sama się utrzymuję, mam samochód ktory muszę opłacić i studia. Nigdy im nie dorównam, poza tym od najstarszej siostry jestem młodsza prawie o połowę. Wiec kiedy się spotykamy czuję ten 'dystans', że ona już na stanowisku, że jest we wszytskim lepsza, że nie wiem tego czy tamtego. Zawsze byłam samowystarczalna, zarabialam, radzilams obie w trudnych sytuacjach, ale teraz nawet jak mam na kim polegać to nie mogę bo wiem, że na pierwszym miejscu są siostry i ich potrzeby, bo przecież one są takie biedne...i samotne

Gość peedobeer
Nie chodzi w tym o kobiety bluszcz, bo ja swojemu absolutnie nie zabraniam kontaktow z siostra i reszta rodziny, bo szanuje ze ma tylko jedna siostre i rodzina jest dla neigo bardzo wazna. Gdybym mu zabraniala kontaktow musialabym byc jakas nienormalna. Problem w tym ze siostrunia mojego narzeczonego ma zerowe ambicje i zeruje na czyjejs pracy. Mysli ze jesli na cos nie ma to moze braciszek poratuje, a tu dupa trzeba bylo isc do roboty a najlatwiej o to winic jest mnie :) Poza tym ona zawsze miala kompleksy na punkcie swojego brata ze zna jezyki, ma dobra prace a ona jest taka niedojda zyciowa. Mame maja wspaniala i na szczescie w ogole nie miesza sie w ten konflikt i wszystkich traktuje rowno a mnie jak swoje wlasne dziecko, naparwde bardzo ciepla kobieta :)

Gość ta z drugiego planu
Multimedia Pewnie masz troche racji, ale obwiniam ją może dlatego ze kiedy była na sezonie za granicą to ja miałam święty spokój. od kiedy jest w Polsce my z mężem ciągle się kłócimy i mam wrażenie ze kiedy przyjeżdza od niej jest inny, po prostu nastawiony do mnie negatywnie. ona umie nim manipulować, zgadza się z kazdym jego zdaniem i przytakuje mu na wszystko a jemu się to podoba. na pewno jest to tez jego wina. a ja juz nie wiem co robic w tej sytuacji

Gość buahahhhhhahhaa
Poczytajcie tematy o siostrach i braciach, bylo tego wiele :D:D Albo wpiszcie w yszukiwarke nick CZANG to wam wyskocza :D

a mi sie wydaje,że Nie musisz być młodziutka metrykalnie, żeby być mentalną nastolatką :-o To, że tobie się fajnie układa z siostrą faceta, to ino na plus. Ale taki stan nie musi trwać wiecznie - wystarczy zrobić coś, co się nie spodoba jednej ze stron i bańka mydlana pryśnie. Tak, że nie przyzwyczajaj się do sielanki za bardzo ;) Zauważ też, że są różni ludzie, rożne sposoby wychowania i życia. Tutaj są opisywane patologie rodzinne. Widocznie w rodzinie twojego faceta układy są zdrowe. I dobrze :) I jeszcze jedno: syty głodnego nie zrozumie, zatem nie pchaj się w temat, na który nie masz nic konkretnego do powiedzenia.

Gość ta z drugiego planu
bardzo dziękuję wszystkim za komentarze :) przynajmniej utwierdziłam się w przekonaniu ze nie jest to normalne

Gość rsfrssssafs
Damascenka ty jestes za to kafeteryjnym scierwem ktorego nikt tu nie lubi.Eot

Gość rsfrssssafs
spadaj durna wywlkoko, widac nie znasz sie facetach sciero :O🖐️

Hehe, zabolało, co? :D Ale racja - lepiej stąd iść. Jeśli mam się taplać w błocie, to chociaż w dobrym towarzystwie. Ciao, vagabondo :)

Gość czang czang
damascenka to stare sfrustrowana ropucha bez faceta,won mendo.

Gość rsfrssssafs
jest tu pare takich wrednych szmacior co to niemile jak diabli i zaden normalny kolo z taka przyjebana wywlkoka nie bedzie:O

Gość ta z drugiego planu
Kocham Janusza desznika :D

Gość ta z drugiego planu
ktoś się podszywa po mój nick, poprzednia wypowiedz nie była moja

Gość ta z drugiego planu
Kocham Jarka 84, dałabym mu doopy i poruchała z desznikiem :D:D