Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jeszcze nie założyłam aparatu

Pytanko do osób majacych cokolwiek wspólnego z aparatem ortodnotycznym.

Polecane posty

1. Zapisałam się na założenie aparatu. Jednak najpierw czeka mnie separacja. Na czym polega? 2. W lutym wyjeżdżam za granicę, co ile trzeba zmieniać gumki, co ile odbywają się wizyty kontrolne? Nie ukrywam, że dobrze byłoby, gdyby okazało się, że co 3 miesiące Z góry dziękuję za odpowiedzi

a umiejetnosc wygiecia sie w luk wystarczy? 1. jak nie mozesz dogadac sie z partnerem 2. gumki trzeba wymieniac po kazdym stosunku prosze

Takk.... zabłysnęłaś/eś :) już usatysfakcjonowana/ny?? :) 🖐️ a teraz poproszę o poważną odpowiedź;)

Gość Un homme fatal ;)
Kiedyś siedziałem w autobusie koło dziewczyny która miała taki aparat i kilka razy widziałem taki u innych osób.

Gość peedobeer
Mam aparat akurat to ci odpowiem :) 1. Jak to zapisałaś się na zalozenie aparatu? A wyciski, zdjecia i plan leczenia juz masz? Separacja polega na wlozeniu takich jakby grubych gumek miedzy bodajze 5 a 6, aby zrobic miejsce do zalozenia pierscieni na ktorych bedzie sie trzymal twoj luk. 2. Wizyty kontrolne odbywaja sie mniej wiecej co 4-6 tygodni, srednio wychodzi to raz na miesiac z kawaleczkiem zeby co 3 mce to nie ma szans.

Gość Un homme fatal ;)
...które mijałem a one nie poruszały się albo to one mnie mijały a ja stałem ,sytuacji w której i ja mijałem i one mnie mijały akurat sobie nie przypominam ,choc i calkiem wykluczyc nie mogę . Nie wiem czy to wystarczająca rekomendacja ,by może nie jestem dostatecznie obcykany w temacie ale że nic nie wiem to też powiedzie nie mogę..