Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wygolona22

FACET POWINIEN GOLIĆ DUPĘ

Polecane posty

Gość Anonimowa Cebula

Aha

Gość Hetero i co z tego jak ...

Moja mi każe golić dupę i nic nie zrobię. Stawiałem się wiele razy że nie będę. To kiedyś się obraziła i nie goliła nóg i pipki przez jakiś czas wtedy też mi nie dawała przez ten czas. Później namiętny wieczór przyszykowała się i tak wyskoczyła ... widziała moją reakcje i mówi „widzisz więc ja tak się czuję jak dotykam Twojego tyłka a wiesz że lubię cię dociskać za pośladki jak mnie bierzesz z nogami na pagonach” no i Hooj zacząłem doopsko golić na blachę i smarować kremikiem.

Ach te kobity maja też swoje upodobania ...

Gość Jarek

Sprawa wymaga rozpatrzenia przez komisje 

Gość Jarek

Gole tam gdzie chce i dobrze mi z tym

Gość Jarek

Najważniejsza jest higiena by dobrze dogodzić kobiecie musisz się spinac

Gość gość

Najpierw przed plażowaniem na południu - żeby wystawić się na słoneczko i równą opaleniznę. Wtedy również w łóżku spodobała nam się bliskość ciał, wrażliwość skóry w dotyku naszych intymności. Również urocza i bezwstydna nagość - widok intymności, szczególnie rozkwitającej podnieceniem szparki mojej pani.

Gość gość39 i pół
21 godzin temu, Gość Hetero i co z tego jak ... napisał:

Moja mi każe golić dupę i nic nie zrobię. Stawiałem się wiele razy że nie będę. To kiedyś się obraziła i nie goliła nóg i pipki przez jakiś czas wtedy też mi nie dawała przez ten czas. Później namiętny wieczór przyszykowała się i tak wyskoczyła ... widziała moją reakcje i mówi „widzisz więc ja tak się czuję jak dotykam Twojego tyłka a wiesz że lubię cię dociskać za pośladki jak mnie bierzesz z nogami na pagonach” no i Hooj zacząłem doopsko golić na blachę i smarować kremikiem.

Ach te kobity maja też swoje upodobania ...

Można powiedzieć,  że wzięła cię pod włos  😛

Gość ken

jeśli ktoś nie goli to nie wierzę że po podtarciu papierem włosy są czyste nie oklejone i co za tym idzie to nie śmierdzą 

Gość ssdss

ludzie to brudne ścierwa, nie dość ze ... owlosiona to jeszcze przy robieniu kupy wszystko tam zostaje na włosach a oni podetrą papierem dupsko i myslą ze są czysci, az chyba pojde zwymiotowac