Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziambeksonixen

Przyjęcie niespodzianka

Polecane posty

Gość Dziambeksonixen

Jestem ciekawa czy ktoś kiedyś organizował przyjęcie niespodziankę dla bliskiej osoby i skończyło się niewypałem.

Gość Dziambeksonixen
nie:-) Ja jestem na etapie organizowanie takiego przyjęcia i póki co same problemy. Masz już wszystko zaplanowane na 100% a osoba która ma być tak mile zaskoczona cały czas coś wymyśla i komplikuje sytuacje:-) Może inni mieli jakieś fajne przypadki , że wszystko było zorganizowane a impreza nie wypaliła bo coś tam wyskoczyło.

Gość Dziambeksonixen
oczywiście nie ma zielonego pojęcia co się ma święci a Ty nie możesz nic powiedzieć bo zepsułbyś całą niespodzianke

Gość Dziambeksonixen
Z chęcią też poczytam o udanych przyjęciach niespodziankowych:-)

Gość Dziambeksonixen
Rodziny nie było, ale za wcześnie wyskoczyłam. Coś mi się pokićkało i będąc w torcie, jeszcze w cukierni, wyskoczyłam z głośnym okrzykiem - Tadam!!! Ludzie patrzyli w wielkim zadziwieniu. Jakaś pruderyjna matrona w filcowym kapeluszu biła parasolką łysawego męża, by wzrok spuścił i wyszedł skromnie. Matki tuliły do spódnic swoje dzieci, twarzą w stronę sromu (matczynego rzecz jasna, nie mojego) i patrzyły wzrokiem zgorszonym i pełnym przygany. Tylko dwóch chłopców, pacholąt jeszcze w latach pięknych i szkolnych, wlepiało się bezwstydnie w pokryte lukrem sutki i cukrowy kwiatek wiszący smętnie na torsie. Chichocząc lubieżnie, oblizywali wargi pocierając płonące rumieńcem pokryte pryszczami policzki. Nie wiedząc, co czynić, chwyciłam w dłoń eklerkę, wskoczyłam z powrotem do tortu i kucnęłam cichutko. Nic mi to nie dało. Ciasto rozwalone to żadne schronienie, ale eklerkę zjadłam z wielkim apetytem odwracając się tyłem do tej publiczności i błyskając w ich kierunku bladymi pośladkami. I w takim stanie dostarczył mnie kurier mojemu ukochanemu...

Gość Dziambeksonixen
ty powyżej, całkiem dobre hehe!