Natka2418 0 Napisano Styczeń 5, 2012 Nie no mnie nie okłamujee ;/ Ja go sprawdzałam i wgl i jeszczxe nie dostrzegłam kłamstwa ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Natka2418 0 Napisano Styczeń 5, 2012 a ta kobieta z góry samaa jest niedojrzała weź .. idz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oooolaaa Napisano Styczeń 5, 2012 rozumiem cię bo mam a raczej miałam tak samo - ciągle to przeżywałam i chodziłam smutna zła itd. problem rozwiązał się kiedy zamieszkaliśmy razem - to już jest inaczej - mamy wspólnych znajomych a nie każdy osobnych - mamy dziecko - wiem co mój mąż robi i teraz już się uspokoiłam :) wydaje mi się że to strach przed stratą tej osoby :( wiem dokładnie co czujesz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasia:). Napisano Styczeń 5, 2012 mowisz o mnie ze jestem nie dojrzala? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasia:). Napisano Styczeń 5, 2012 no dokladnie strach przed tym ze moge go stracic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Natka2418 0 Napisano Styczeń 5, 2012 nie o tobie kasiaa tylko tej co mówiła ze jestesmy nie dojrzałe i że dzieci jestesmy i cos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Natka2418 0 Napisano Styczeń 5, 2012 chyba fora pomyliłas o tą osobe mi chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach