Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamilaaaaaa

czy ona jest nienormalna?

Polecane posty

Gość Kamilaaaaaa

mam taką kolezanke, która bez przerwy oglada strony z makabrycznymi zdjeciami zmasakrowanych zwłok, interesuje sie seryjnymi mordercami, torturami z sredniowiecza, jak o czyms takim opowiada, np. jak torturowali więźniów w obozach koncetracyjnych, albo jak jakąs dziewczyne zgwałcili i zamordowali to gada to z taką egzaltacja jakby uwazała to za cos bardzo fajnego, uwaza że fajnie by było jakby przestepców zywcem cwiartowano na miejskim rynku i mogłaby sobie popatrzeć, a raz gdy na ulicy obok chodnika lezał rozjechany kot, to podeszła i zadowolona z siebie grzebała mu patykiem w flakach :classic_cool: chce sie z wami skonsultowac, czy tylko mi sie wydaje ż eona jest nie tegez?

Gość troszkę dziwne, ale
każdy ma jakieś hobby :) A jeśli nie masakruje nikogo ani niczego sama, to chyba nie jest z nią tragicznie.

Gość kjhygth
heh znam taką samą dziewczynę i wbrew pozorom jst bardziej normalna niż inni.

Gość Kamilaaaaaa
bardziej normalna niz inni powiadasz? :classic_cool:

Gość strzałka :)
czy jest nienormalna to nie wiem, ale skoro aż tak się tym ekscytuje (co innego samo zainteresowanie) to niepokojące może być...

Gość oiuyt
to wszystko zależy od tej dziewczyny jak się zachowuje poza tym swoim dziwnym hobby, bo moja siostra np. pasjonuje sie podobnymi rzeczami ale normalnie sie z nią rozmawia, jest wesoła, zabawna studiuje i nie ma ścian pomalowanych na czarno... wszystko zależy...

Gość rozwódkaaaaa
na biwaku nie zgodziłabym sie nocować z nią w jednym namiocie

Gość lord stront
Hmmmmm... Może po prostu, aby przeżyć coś, rozerwać się, musi zobaczyć coś drastycznego. Czyli gdzieś jej się tam poprzestawiało w głowie. Obniżył się jej próg wrażliwości. Może to jest jej sposób na bycie oryginalną? Chce sama sobie i innym imponować? Chce się wyróżniać w sposób drastyczny? To nie musi być groźne, ale jest niesmaczne, żałosne i w sumie nieetyczne, robić sobie z czyjegoś nieszczęścia, choćby już dawno minionego, zabawę. II WŚ, była nie tak dawno, jeszcze żyją więźniowie obozów zagłady, więc budzi to we mnie niesmak.

Gość lord stront
A ja wręcz przeciwnie. Nie tylko chętnie spałbym obok niej, ale i urządził jej małą masakrę :D Ot tak dla zabawy postraszyłbym ją w stylu gore, chociaż sam nie lubię takich dosłowności.

Gość rozwódkaaaaa
ona chyba nie robi sobie z tego zabawy zwyczajnie sie nie brzydzi i jest ciekawa nie ma co jej piętnować, przecież rozbieranie kurczaków i świń odczodzi na codzień w domach w każdej rzeźni też kilkaset osób pracuje szyneczki nie produkują nam kosmici

Gość Dziwnee.... 2
mój facet tak samo, ogląda non stop hard na sadistiku :o ale raczej normalny jest...chyba

Gość ej ty wyżej
co to znaczy "niezła korba" bo szukam na necie co to znaczy i nie moge znaleźć :classic_cool:

Gość jenmaaa
ja oglądam namiętnie gore i fakt faktem dlatego, że jak mam stres i taki film obejrzę i się poboję i pobrzydzę to mi myśli o obecnych kłopotach czy miłości przechodzą tak jestem wypalona po denerwowaniu się na filmach.

Gość tak zaczynają
seryjni mordercy :-o

Gość don Pedro**
taka fascynacja może być jakimś zaburzeniem. Przyczyny znajdzie psycholog