Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Robert29

rzeczy personalne

Polecane posty

Gość Robert29

Mam maly problem, dziewczyna odeszla ode mnie. Nie odzywa sie, jak dzwonie to ma wylaczony telefon. Nie reaguje na emaile. Mieszka bardzo daleko wiec nie moge do niej pojechac a potrzebuje odzyskac kilka moich prywatnych rzeczy od niej (klucze do mojego mieszkania). Obiecala jakis czas temu ze je odesle niestety nic do tej pory nie przyszlo.

jakiej odpowiedzi sie spodziewasz? Ze ktos za Ciebie pojedzie i odbierze klucze? Robercie -no zastanow sie .

Gość prostownik idiotów
wymień zamki :classic_cool:

Gość a wieecc tak
"Mieszka bardzo daleko wiec nie moge do niej pojechac a potrzebuje odzyskac kilka moich prywatnych rzeczy od niej (klucze do mojego mieszkania). ' przeczytajcie to :)

odeszla -mieszka daleko -nie moge pojechac , bo np. mam malo kasy, nie mam czasu, nie wiem, czy ja zastane w domu -chce odzyskac kilka moich rzeczy- np. bokserki :-P , tudziez zapasowe klucze do mojego mieszkania - co mam zrobic? Chyba tak to idzie . Moze odpuscic bokserki :-P, zapasowe klucze i wymienic zamki , kupic nowe bokserki :-D Zapomniec o ex. Po sprawie . Juz Robertowi pozamiatalam :-D

Gość Robert29
Problem polega na tym ze ona mieszka teraz bardzo daleko. Wrocila w swoje rodzinne strony. Jechac tam po same klucze sie raczej nie oplaca. Wymienic zamkow nie moge poniewaz to nie moje mieszkanie a poza tym ona ma tez klucz do budynku ktory przy wyprowadzce bede musial oddac wlascicielowi. Zastanawiam sie tylko czy ona specjalnie mnie zwodzi mowiac ze je wysle a tego nie robi, czy to jakas inna gra z jej strony.

a co Ci da swiadomosc tego czy gra ? Odeszla i powinno chyba byc Ci to obojetne w co pogrywa.Zawsze zamek mozna wymienic, bo gdybys np. zgubil klucze, lub Ci ukradziono? Oba komplety kluczy mozna wymienic. Twoj problem jest chyba inny :-P Czy ex chce do Ciebie wrocic , czy zostawila specjalnie taka furtke ? Oj Robert Robert -pisz prawde , a nie kluczami sie zastawiasz.

Gość Robert29
madziaa21 - moze i masz racje.

Gość exford
zgłoś kradzież na policji i niech prokuratura i CBA oraz ABW działają w sprawie tych kluczy!