Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 Oni32

To prawdziwa historia.

Polecane posty

Go艣膰 Oni32

niestety mi i mojej 偶onie wypi艂o sie kiedy艣 za du偶o. Koledzy z wojska zaprosili robili nas na sylwestra i by艂em na nim ze swoj膮 kobiet膮. Nie wiedzia艂em 偶e to m臋ska impreza i nie chcialem jej odsy艂a膰 do domu. Mieli艣my tylko troche popi膰 pogada膰 i razem wr贸ci膰. Gra艂a muzyka a 偶ona zacz臋艂a ta艅czy膰 z jednym z koleg贸w. Wszystko by艂o fajnie do momentu gdy ta pierwszy raz sie nie potkn臋艂a. Pad艂a na kolana a wtedy wszyscy zobaczyli jej zgrabn膮 pup臋.Pomogli jej wsta膰 i wtedy si臋 zacz臋艂o, polewali mi i mojej 偶onie na wy艣cigi.Przysna艂em na chwil臋 na fotelu a gdy si臋 ockn膮艂em ujrza艂em na pod艂odze 偶on臋 a nad ni膮 kiwaj膮cego si臋 jednego z koleg贸w. Patrzylem na to jak na film a oni co chwila si臋 zmieniali. 呕ona na oczach mia艂a przepask臋 i ca艂y czas m贸wi艂a moje imi臋, pyta艂a czy ju偶 sko艅czy艂em a oni odpowiadali 偶e jeszcze nie. Zn贸w przysn膮艂em a gdy rano wreszcie doszed艂em do siebie zobaczy艂em 偶on臋 w ka艂u偶y spermy. W艂osy, usta, piersi ca艂e mokre a na zaczerwienionej ci... ubita jak bita 艣mietana gruba warstwa sp.....To by艂a dla nas nauczka.Wtedy zrobilem jej zdj臋cie... No zreszt膮 sami zobaczcie; / masakra... http://dl4.pl/31122011sylwester

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰