Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczyna xxs

Kiedy dostane okres???

Polecane posty

Gość Dziewczyna xxs

Witajcie. Okres spoznia sie mi juz 7 dni, zazwyczaj spoznial sie do 4. Mam objawy przedmiesiaczkowe normalnie ( bolace piersi, syfki na twarzy, odczuwalny bol brzucha) jednak nie moge sie doczekac krwawienia. Czy mam powody do obaw??

Gość Dziewczyna xxs
Prosze, pomozcie. Moj facet nigdy sie we mnie nie spuszczal. Istnieje mozliwosc zebym byla w ciazy?

Gość Dziewczyna xxs
Widze ze nikt nie pomoze...

Gość aleeeeeeeeeeeeeeeeeee
sorry ale to nie forum dla jasnowidzów, jeśli się martwisz zrób test albo czekaj cierpliwie, nikt tu nie ma usg w oczach :)

Gość Dziewczyna xxs
Skoro nie masz w tej sprawie nic do powiedzenia to sie nie wypowiadaj. Zycze ci zebys sama byla w takiej sytuacji wiesz

nie unoś się, nikt Ci nie udzieli na forum jasnej odpowiedzi- tak jesteś, albo nie, nie jesteś w ciąży, takiej odpowiedzi udzieli Ci tylko lekarz po badaniu i to tez nie od razu, zrób test może Cie to uspokoi? Objawy ciąży są podobne do przedmiesiączkowych więc niestety na dwoje babka wróżyła

Gość Dziewczyna xxs
Ale jesli okres sie spoznia 7 dni to powinnam sie niepokoic? Do ilu maks dni moze sie wydluzyc?

Gość waann
zrób po prostu test. Nikt ci nie powie co to jest bo i niby jak. Ludzki organizm to nie maszyna i fakt że zazwyczaj spóźnienia były mniejsze nie oznacza że nie może być inaczej. Im bardziej się stresujesz tym bardziej okres się opóźnia.

Gość ja jestem na etapie wprowadzan
wez gorącą kąpiel i poleci jak to ni eciąża :)

mi się opóźniał nawet do 20 dni :/ jeśli się nie pojawi po weekendzie a test wyjdzie negatywny idź do lekarza po leki na wywołanie, będziesz miała święty spokój

Gość Dziewczyna xxs
Ja wiem ze z ginekologami tutaj nie rozmawiam ale chce zebyscie podzielily ze mna swoja wiedza na ten temat. Chyba po to forum jest prawda?

Gość Dziewczyna xxs
To dzis wezne wrzaca kapiel :D

Gość miewiórka
kąpiel nie zawsze pomaga

Gość a mozeeeeeeee
zrób test ...

Gość Dziewczyna xxs
Dzis nie zrobie, jutro tez bo sklepy zamkniete a do so chyba mnie szlak trafi;/ mi ginekolog powiedzial raz ze okres ktory sie spoznia do 7 dni to jest okres jeszcze regularny jesli wystapi do 7 dni. czyli rozumiem ze potem jest nieregularny?

Gość Ale było zabezpieczenie jakies
czy tylko seks przerywany?

Gość Dziewczyna xxs
Tak przerywany ale moj partner na 100% nie spuszcza sie w srodku. I zawsze kiedy konczy wyciagnie penisa ze mnie i reka dokancza, kiedy czuje ze sie zbliza

Gość Dziewczyna xxs
Moze jeszcze ktos podzieli sie swoimi przezyciami??

Gość Coz uwazam ze
az tak wielkich szans na ciążę nie ma, chociaz ryzyko zawsze jest.

Gość Dziewczyna xxs
Wiem. Wlasnie pije wino i zaraz potem biore goraca kapiel jesli faktycznie to tylko zwykle opoznienie to moze pomoze. Lekki relaksik bo w sumie mam teraz sesje i nie ukrywam ze lekko sie stresuje.

Gość aliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
jeśli nie stosujesz antykoncepcji to musisz się liczyć z ciąża ...

Gość ..............kropa
o masz kolejna tępa dupa która myśli że seks przerywany ją chroni przed ciążą i zadaje debilne pytania zamiast zrobić test ciążowy tak jakby tu ktoś wiedział co jest że sie okres spóźnia, kobiety są różne i mają różne organizmy na spóźnienie okresu też może sto pięćdziesiąt rzecz mieć wpływ więc żadna wypowiedź na forum ci nic nie pomoże, ale przecież po co ruszyć głową lepiej zapytać wszystkowiedzących ludzi w necie

Gość Dziewczyna xxs
Spadaj. Tępy to jestes Ty skoro nie potrafisz nic na ten temat powiedziec! Jak nie wiesz to morda w kubel! Nie zapraszalam cie tu

Gość a mozeeeeeeee
autorko ile Ty masz lat? jesteś strasznie wulgarna...ktoś Ci prawdę napisał i zabolało??? stosunek przerywany to nie jest antykoncepcja.Nie wiesz takich rzeczy to nie bierz się za seks

Gość ..............kropa
nikt nie potrafi nic na ten temat powiedzieć bo to twoje ciało twoj organizm twoj okres i nikt nie ma pojęcia czy zaszłaś, dlaczego sie spóźnia okres, i kiedy go dostaniesz, sama tego nie wiesz wiec czemu oczekujesz od ludzi na necie że będą wiedzieć? nie umiesz mózgu użyć i stwierdzisz że skoro sie nie zabezpieczasz to to może być ciąża i warto zrobić test? po co myśleć łatwiej nogi rozkładać ;) no ale skoro tak bardzo chcesz to powiem ci, okres może sie spóźnić z przyczyn innych niż ciąża 2 tygodnie i wtedy jest to normalne, a jak spóźni sie wiecej a ciąży nie ma to wtedy trzeba iść do lekarza sie przebadać bo to może sugerować problemy hormonalne albo torbiel albo wiele innych rzeczy, ale u ciebie nie wiadomo jak jest ponieważ istnieje możliwość ciąży więc najpierw wyklucz to a potem sie zastanawiaj co dalej, tego potrzebowałaś? by ci ktoś jak krowie na rowie wytłumaczył krok po kroku jak masz postępować? no to masz, prosze, zostałaś wyręczona w tym trudnym zadaniu jakim jest myślenie.