Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bartosz79

Dwie kobiety - która wybrac?

Polecane posty

Gość gggguggggg
ja bym wybrał tę, która ma większe cycki

Gość alexandra warszawa34
hm.. kobieta z dzieckiem to sa zobowiazania wieksze niz ci sie wydaje.... coz serce nie sluga:) sam wiesz najlepiej p.s a moze ciagnie cie do 2 bo jescze jej nie przeleciales?

Gość Pseudi
Bartosz jeśli jestes dojrzaly to oświadcz się jak należy, powiedz, że nie chcesz dłużej czekać, chcesz rodzine założyć... wtedy się okaże co dalej a ty nic nie zaproponowałes jak widać a już się rozglądasz za następną...

Nie bardzo chyba wiesz co chcesz, z jednej strony piszesz,ze uwielbiasz imprezowac z drugiej, ze chcesz sie ustabilizowac, tylko nie wiesz z kim ? jedna to typ imprezowiczki, ktora jeszcze sie nie wyszalala, jednak tworzy z Toba udany zwiazek, druga samotna matka spragniona milosci, jednak ta znajomosc nie do konca odkryta/skonsumowana, wiec nie wiesz jak to sie dalej potoczy. Poza tym, nie wiem czy z taka latwoscia przyszloby Ci pokochanie obcego dziecka, moim zdaniem to obciazenia na starcie, teraz wydaje Ci sie to wszystko atrakcyjne, bo masz skok w bok,odskocznie i jestes nia zafascynowany, ale gdy przyjdzie proza zycia nie wiadomo czy stworzycie udany zwiazek ?! W pierwszym poscie jakbys juz podjal decyzje, przemawiasz raczej za ta druga, ale rozwalajac swoj obecny zwiazek tez nie masz pewnosci, ze szybko tego nie pozalujesz... Skoro tak Ci dobrze ze swoja dziewczyna, tworzycie udana pare po co szukales kogos rownolegle? zamiast wic sobie gniazdo na boku, lepiej porozmawiaj ze swoja dziewczyna o przyszlosci, to nic,ze ucina temat, po prostu ciagnij uparcie go dalej i powiedz jej, ze masz z nia plany na przyszlosc, pytanie tylko czy ona ma je rowniez z Toba ?! bez rozmowy z nia, nie dostaniesz odpowiedzi co robic dalej, bo kazdy kolejny krok moze byc falszywy a wtedy pozostanie zal .... trafnych przemyslen Ci zycze !

Gość ciężko
Oj ciężki temat kolego a ja wpakowałem się w taki sam tylko gorzej bo moje kobiety osobie wiedzą i tez nie wiem którą wybrać,i rozmawiałem z wieloma osobami i pisałem kartkę czyli podziałka plusy minusy jednej i drugiej. Ja mam porównanie a ty jeszcze nie i nikt nie może mi pomóc( doradzić )sami musimy zdecydować byłem nawet u psychologa pogadać tez mówi ze sam muszę podjąć decyzję tylko ze ja cały czas stawiam na nową a jestem z nią 2,5roku jedna jest dobra i druga i weż wybierz.

Gość gość
Ja kiedyś wybrałem inteligentną, biedą, bardo wierzącą niezbyt urodziwą ale myslałem że to będzie dobre zestawienie. Jak troszkę zarobiłem to dostała małpiego rozumu, a jak zachorowałem to okazała się wredna.

Gość mus gruszkowy
Wybierz tą drugą, bo skoro masz taki dylemat znaczy to że nie kochasz tej pierwszej.

Gość gość
stary mam tak samo

Gość Cooliberek
po co odkrywasz stare zapomniane topiki?

Gość gość
Wejdź na HTTP://E-MASTURBACJA.PL Mi pomogli i poznałem masę znajomych do wspólnej onanizacji

Gość gość1152121
gość 2018.01.21 Wejdź na HTTP://E-MASTURBACJA.PL Mi pomogli i poznałem masę znajomych do wspólnej onanizacji Padłem :D

Gość gośćlola
Ciekawe jak skonczyla sie ta historia ? Az sie wciagnelam w dylemat tego pana czytajac :)